Media News εν τάχει (30/01)

Media News εν τάχει (30/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πλευρό των τεχνικών του Alpha (και) η ΕΤΕΡ.

30 Ιανουαρίου 2020

Με μια ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας δήλωσε την στήριξή της στους συναδέλφους της που εργάζονται στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και την ΕΤΙΤΑ, μετά την πρόθεση του ομίλου Βαρδινογιάννη να τους μετατρέψει σε ενοικιαζόμενους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια η ΕΤΕΡ στράφηκε εναντίον του Υπουργείου Εργασίας για την «υποβάθμιση» της Επιθεώρησης Εργασίας, και του ΕΣΡ επειδή «ευνοεί τα ολιγοπώλια». «Προειδοποιούμε όλους όσοι νομίζουν πως έχουν να κάνουν με ιθαγενείς που τους μοιράζουν καθρεφτάκια πως το μοίρασμα «παροχών» και «θέσεων εργασίας», που λίγο απέχουν από την μισθωτή σκλαβιά, δεν θα περάσει», καταλήγει η ανακοίνωση.

-------------------------

Πρωτιές στο «δυναμικό κοινό» κατέγραψε χθες η μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά έφτασε το 31,7% μέσο όρο με 1.522.952 τηλεθεατές που το είδαν έστω για 1 λεπτό, ενώ σε επί μέρους γυναικεία κοινά ξεπέρασε το 55% και σε ανδρικά το 40%. Και το «My Style Rocks» κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα έχοντας μέσο όρο 23,3% και 1.697.396 τηλεθεατές,  που το είδαν έστω για 1 λεπτό, ανεβαίνοντας μέχρι και στο 57,8% σε γυναικεία κοινά.

-------------------------

Έκτακτο αφιέρωμα της ΕΡΤ2 στον Γιάννη Τσεκλένη. Αύριο στις 10.30 το πρωί, το δεύτερο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης θα προβάλλει σε επανάληψη το επεισόδιο του «Μονογράμματος», όπου αυτοβιογραφείται ο μεγάλος Έλληνας σχεδιαστής μόδας, που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 82 του χρόνια.

-------------------------

Η «Αφύλαχτη Διάβαση» του Πρώτου Προγράμματος για τον Γιάνους Κόρτσακ. Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, το ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ που επιμελείται και παρουσιάζει ο Θωμάς Σίδερης, στο πλαίσιο του δίπτυχου αφιερώματος της ΕΡΑ για τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, παρουσιάζει το έργο του σπουδαίου παιδαγωγόυ του περασμένου αιώνα, ο οποίος θανατώθηκε στο κολαστήριο της Τρεμπλίνκα μαζί με τα παιδιά του.