Media News εν τάχει (31/01)

Media News εν τάχει (31/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΕΡΤ Sports με ειδική εκπομπή για το 24ο ελληνικό All Star Game.

31 Ιανουαρίου 2020

Αύριο το βράδυ, μετά τη λήξη του αγώνα Προμηθέας-Ήφαιστος στις 19.45, η Κατερίνα Αναστασοπούλου θα φιλοξενήσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο εντός του ΟΑΚΑ τον Νικ Καλάθη και τον Γιόνας Ματσιούλις. Οι δύο αρχηγοί των ομάδων του φετινού All Star Game, που πρώτευσαν σε ψήφους και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους την άλλη Κυριακή, θα διαλέξουν τους παίκτες τους με μια ξεχωριστή διαδικασία, ζωντανά, μέσα από τη συχνότητα του δημόσιου αθλητικού καναλιού.

-------------------------

Μια ακόμη πρωτιά για το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» του Open στο «δυναμικό κοινό». Η Σαββατοκυριακάτικη ενημερωτική εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, στην πρωινή ζώνη του καναλιού, ήταν και τον Ιανουάριο στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού από 18 εως 54 ετών με μέσο όρο 17,5%, έχοντας προβάδισμα 3,9% έναντι της εκπομπής «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

-------------------------

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος στο «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» της ΕΡΑ Σπορ. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 10 το βράδυ ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής θα βρίσκεται στο στούντιο του δημόσιου αθλητικού ραδιοφώνου, και θα δώσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Επιτρόπου, μιλώντας για την καριέρα, τους έρωτες, τα χόμπι και άγνωστες πτυχές της ζωής του.