Άσχετοι με τον κορωνοϊό οι λόγοι που διέκοψε το αθλητικό του πρόγραμμα το Sport24 103.3

Άσχετοι με τον κορωνοϊό οι λόγοι που διέκοψε το αθλητικό του πρόγραμμα το Sport24 103.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επίσημη ανακοίνωση από το ραδιοσταθμό.

04 Απριλίου 2020

Την περασμένη Τετάρτη, 5 μέρες μετά το «λουκέτο» στον Sport24 103.3, η εταιρεία «N.S.P. Ραδιοφωνική Α.Ε.» που ελέγχει τη συχνότητα τοποθετήθηκε για το γεγονός. Σε ανακοίνωσή της στο sport24radio.gr δηλώνει ότι διακόπτει οριστικά το αθλητικό πρόγραμμα στον σταθμό «για λόγους που προϋπήρχαν της τρέχουσας συγκυρίας», χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια η «N.S.P.» αναφέρει πως η συχνότητα θα παίζει προς το παρόν μουσικό πρόγραμμα, και ευχαρίστησε τους ακροατές του Sport24 Radio για την προτίμησή τους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο κείμενο δεν αναφέρεται καθόλου η 24 Media, εν αντιθέσει με παλαιότερες ανακοινώσεις που αφορούσαν τα δύο ραδιόφωνά της.

Όλοι μας παρακολουθούμε τη διαδοχική αναβολή όλων των πρωταθλημάτων και των αθλητικών γεγονότων ανά την υφήλιο για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα. Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, η NSP Ραδιοφωνική Α.Ε. προχωρεί στην οριστική διακοπή του αθλητικού προγράμματος του Sport24 Radio 103,3, για λόγους που προϋπήρχαν της τρέχουσας συγκυρίας. Προς το παρόν, ο ραδιοφωνικός σταθμός θα εκπέμπει μουσικό πρόγραμμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ακροατές μας για τα θετικά τους μηνύματα, αλλά κυρίως για τις μεγάλες αθλητικές στιγμές που μοιραστήκαμε τα τελευταία 5 χρόνια. Είναι τιμή μας που επιλέξατε το ραδιοφωνικό σταθμό μας Sport24 Radio 103,3 για την αθλητική σας ενημέρωση.