Media News εν τάχει (09/04)

Media News εν τάχει (09/04)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η «μάχη» κατά του κορωνοϊού σε τρεις πόλεις της Ελλάδας και του κόσμου, στις «360°».

09 Απριλίου 2020

Οι προσπάθειες που καταβάλλουν γιατροί και κάτοικοι της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και της Αθήνας για να «φρενάρουν» την περαιτέρω εξέλιξη της πανδημίας, στο μικροσκόπιο της εκπομπής της Σοφίας Παπαϊωάννου, απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα στον Alpha. Στην κάμερα των «360°» μιλούν χειρουργοί, υπεύθυνοι ΜΕΘ, ψυχίατροι αλλά και σεφ, με αληθινές ιστορίες και περιστατικά με όσους έρχονται σε επαφή άμεσα ή έμμεσα με τον κορωνοϊό, αλλά και για δράσεις για την πρόληψή του.

-------------------------

Ψυχαγωγία με ντοκιμαντέρ του BBC από τον ΣΚΑΪ, για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το «Planet Earth II» θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή των Βαϊων στις 21.15, και από την Μεγάλη Δευτέρα εως την Μεγάλη Παρασκευή στις 21.30. Και το «Blue Planet II» αντίστοιχα, την Κυριακή των Βαϊων στις 22.20 με διπλό επεισόδιο, την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή στις 22.30 επίσης με διπλά επεισόδια, και το Μεγάλο Σάββατο στις 21.15.

-------------------------

Η κορύφωση του Θείου Δράματος στο Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας. Από την Μεγάλη Δευτέρα και κάθε μέρα μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, από τις 15.00 εως τις 16.00, θα μεταδίδεται η εκπομπή «Επί το Πάθος το Εκούσιον» σε επιμέλεια του Θωμά Σίδερη, με ψαλμωδίες και ανθρώπους της τέχνης να διαβάζουν εκκλησιαστικά κείμενα και αποσπάσματα από έργα σημαντικών Ελλήνων ποιητών, για την Εβδομάδα των Παθών.