«Πετάω λουλούδια στην οθόνη!»

«Πετάω λουλούδια στην οθόνη!»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θετικές, όπως φαίνεται, οι εντυπώσεις για εκπομπή του Αντώνη Ρέμου στο Mega.

11 Απριλίου 2020

Προβλήθηκε χθες το βράδυ σε μαγνητοσκόπηση το πολυδιαφημισμένο session του δημοφιλούς τραγουδιστή στο «μεγάλο κανάλι». Από τις 23.00 και για κάτι λιγότερο από δύο ώρες ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε σε ένα στούντιο ηχογράφησης δικές του παλιές και νέες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια άλλων συναδέλφων του. Μαζί του ήταν ο Γιώργος Κύβελος και «τηλεκαλεσμένοι», μιλώντας από τα σπίτια τους, ήταν ο Φοίβος, ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Αλιάγας, ο Γιάννης Πάριος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Eros Ramazzotti.

Το «Μένουμε Σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του» απέσπασε θετικές κριτικές στα social media. Το hashtag της εκπομπής αλλά και το ίδιο το Mega ανέβηκαν στα top trends του ελληνικού Twitter, με τους χρήστες να «αποθεώνουν» τον τραγουδιστή και το κανάλι για την κίνησή τους, καθώς σε πολλούς θύμισε μια βραδιά στα μπουζούκια. Ενδεικτικό των αντιδράσεων, το tweet της Ρούλας Κορομηλά:

Από το (πιο λαϊκό) session του Αντώνη Ρέμου ωφελήθηκαν και τα social media του «μεγάλου καναλιού». Η σελίδα του στο Facebook ξεπέρασε τα 400 χιλιάδες like (πίσω μόνο από τον ΑΝΤ1) κερδίζοντας 5 χιλιάδες κατά την διάρκεια της προβολής της εκπομπής, και η σελίδα του στο Instagram έφτασε στα 85,4 χιλιάδες follow (πίσω από ΑΝΤ1 και Alpha), κερδίζοντας πάνω από 3 χιλιάδες followers. Μερικά από τα σχόλια σε Facebook και Instagram προβάλλονταν στην οθόνη, όπως ο τίτλος του κειμένου...