Media News εν τάχει (14/04)

Media News εν τάχει (14/04)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «Καλό Μεσημεράκι» επιστρέφει σε «καραντίνα edition».

14 Απριλίου 2020

Η δημοφιλής εκπομπή του Νίκου Μουτσινά επανέρχεται στην μικρή οθόνη, αμέσως μετά το Πάσχα. Από την Δευτέρα του Πάσχα 20/04 και κάθε μέρα στις 15.00 το στούντιο του «Καλό Μεσημεράκι» μεταμορφώνεται σε σπίτι, με την Βάνια, τους Alcatrash και όλες τις στήλες της εκπομπής στις θέσεις τους, και καλεσμένους μέσω Skype.

-------------------------

Επιστολή στο ΕΣΡ από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, για «φαινόμενα μονοφωνικής ενημέρωσης» τόσο από τα ιδιωτικά κανάλια όσο και από την ΕΡΤ. Στο κείμενο που απέστειλε στον πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής, Αθανάσιο Κουτρομάνο, αναφέρει μεταξύ άλλων πως κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν κάλυψε ζωντανά την παρουσίαση του προγράμματος #ΜένουμεΌρθιοι, από τον Αλέξη Τσίπρα, και πως η δημόσια ραδιοτηλεόραση «μεταδίδει συζητήσεις με τη συμμετοχή αποκλειστικά κυβερνητικών στελεχών, αγνοώντας πλήρως την αντιπολίτευση».

-------------------------

Πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης για το χθεσινό «Ενώπιος Ενωπίω». Η συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε μέσο όρο 15,8% στο σύνολο του κοινού, με διαφορά 1,9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι, ενώ στις γυναίκες η εκπομπή άγγιξε ακόμα και το 30%.