Νέο site για πιο δυναμικές γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας

Νέο site για πιο δυναμικές γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και όχι μόνο γι αυτές: therealwoman.gr από τη Λίνα Βασιλοπούλου.

28 Απριλίου 2020

Καινούργιο γυναικείο site λοιπόν από τη Λίνα, μία γυναίκα με μακρά εμπειρία στο χώρο των περιοδικών (ήταν και διευθύντρια του Best 92.6 στην καλύτερή του εποχή!) και ιδού πως το παρουσιάζει η ίδια: «Τώρα που τελειώνει η καραντίνα και θα βγάλουμε πάλι "έξω το μέσα μας”, σκέφτηκα ότι είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή να σας πω και εγώ τα “νέα” μου. Ένα νέο “παιδί μου” κάνει τα πρώτα του βήματα αυτές τις ημέρες και δεν είναι άλλο από το προσωπικό μου blog The Real Woman».

The Real Woman λοιπόν. 

Και συνεχίζει: «Την τελευταία δεκαετία, αυτή που διένυσα εν μέσω απωλειών, επαγγελματικών, οικονομικών και φυσικών, ήρθα κοντά σε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα με δυνατότητα επαφής, μετά από πολλές δεκαετίες με τις φίλες μου, και με γυναίκες γενικά. Γνώρισα και είδα τι κάνει και πως μεγαλώνει η γενιά των Baby Boomers αλλά και η επόμενη γενιά η Generation X».

Και μας λέει τι είναι το The Real Woman: «Ενα “στέκι” χωρίς ταμπέλες, ταμπού και προκαταλήψεις, μακριά από σεξισμούς και ηλικιακούς ρατσισμούς, χωρίς δήθεν και υποκρισίες... ...Μια παρέα για τις Γυναίκες που μεγαλώνουν και ωριμάζουν ωραία και φυσικά ή και όχι. Αλλά, που ενδιαφέρονται για να μοιάζουν φυσικές, που αντιμετωπίζουν την ηλικία τους και την καθημερινότητά τους όπως και όλα τα προβλήματα που φέρνει αυτή η εποχή, με χιούμορ, εξυπνάδα, πληροφόρηση και κυρίως δημιουργικότητα, ειλικρίνεια, και εν τέλει με άποψη. Γυναίκες που δεν διστάζουν να ξαναφτιάξουν την ζωή τους, επαγγελματικά και προσωπικά, σε οποιοδήποτε σκαλοπάτι και αν σταθούν. Γυναίκες που σπουδάζουν, που δεν θέλουν να είναι αόρατες. Γυναίκες που ενδιαφέρονται για όλες τις ευκαιρίες που δίνει η ζωή σε κάθε στιγμή της. Όλες εκείνες οι γυναίκες, που αγωνίζονται για μια ευπρόσωπη παρουσία σε κάθε πεδίο είναι οι δικές μας ηρωίδες. Είναι οι γυναίκες και τα θέματά τους, παρουσιασμένα από τις ίδιες ή από άνδρες ειδικούς ή γνώστες των θεμάτων μας, γιατί οι άνδρες πέρα και πάνω από όλα είναι οι δικοί μας άνθρωποι».

Για επικοινωνία: [email protected]