Media News εν τάχει (28/04)

Media News εν τάχει (28/04)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια ακόμη «νίκη» του ραδιοφώνου σε θέμα εμπιστοσύνης.

28 Απριλίου 2020

Σύμφωνα με νέα έρευνα, που αυτή τη φορά πραγματοποίησαν η διαΝΕΟσις και η Metron Analysis, από τις 08/04 εως τις 15/04, στο ερώτημα «πόσο εμπιστεύεστε κάθε έναν από τους παρακάτω θεσμούς», το ραδιόφωνο αναδείχθηκε και πάλι «νικητής» στον χώρο των ΜΜΕ, με το 56,4% του κοινού να έχει θετική γνώμη. Ακολούθησε το διαδίκτυο με 46,5%, οι εφημερίδες με 33,8% και τέλος η τηλεόραση με 32%.

-------------------------

Ο αθλητισμός συναντά την μουσική, στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία της 24 Media. Στο πλαίσιο της δράσης «Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert», 16 αθλητές προσκάλεσαν τους (ισάριθμους) αγαπημένους τραγουδιστές τους από το ελληνικό ρεπερτόριο, για να τραγουδήσουν unplugged ως ζευγάρια. Το «challenge» θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Sport24.gr στο YouTube, τα Facebook όλων των site της 24 Media (Sport24, Contra, News247, Ladylike, Oneman, Huffington Post) και από μια ειδική σελίδα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτή την εκπομπή. Όλες οι δωρεές θα δοθούν σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με τίτλο «Είσπραξη δωρεών προς αποπληρωμή εκτάκτων δαπανών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19».

-------------------------

Η σειρά μουσικών ντοκιμαντέρ «The Blues», παραγωγής του Μάρτιν Σκορσέζε, έρχεται στην ΕΡΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Η πρώτη από τις 7 ταινίες, το «The Blues: Piano Blues», θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην 01.00. Εκεί πρωταγωνιστεί ο σκηνοθέτης και πιανίστας Κλιντ Ίστγουντ, μιλώντας για το πάθος του για τα πιάνο-μπλουζ, μαζί με σπάνια ιστορικά βίντεο και συνεντεύξεις ζωντανών θρύλων του ρεπερτορίου.

-------------------------

Ο Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος τραγουδούν από το σπίτι τους για τους ακροατές του Δεύτερου Προγράμματος. Αύριο στις 21.00 οι δύο τραγουδιστές και τραγουδοποιοί θα συμπράξουν μουσικά για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς εκπομπών-συναυλιών με τίτλο «Live... από το σπίτι τους», ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια για όσους «μένουν σπίτι».