Media News εν τάχει (04/05)

Media News εν τάχει (04/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε ρόλο... προξενήτρας θα είναι σύντομα, και για ακόμη μια φορά, ο Alpha.

04 Μαΐου 2020

Το ριάλιτι «The Bachelor», που έχει ήδη προβληθεί σε 31 χώρες, έρχεται στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς για να ενώσει «εις σάρκα μιαν» τους τηλεθεατές του. 4 γυναίκες θα κληθούν να δώσουν «μάχη» για την καρδιά ενός άνδρα, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Εκείνος θα πρέπει να επιλέξει μια από αυτές, να της κάνει πρόταση γάμου για να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Όσοι είστε μόνοι ή μόνες, και δεν σας τρομάζει η ιδέα του γάμου... σπεύσατε στο thebachelor.gr για να δηλώσετε συμμετοχή. Και καλά στέφανα...

-------------------------

Συνεχίζεται η σειρά των «Μένουμε Σπίτι» sessions του Mega, αυτή τη φορά με μια πιο «έντεχνη»-λαϊκή χροιά. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 11 το βράδυ ο Γιώργος Νταλάρας, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο ηχογράφησης, θα ερμηνεύσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του δασκάλου του, όπως ο ίδιος τον αποκαλεί, Βασίλη Τσιτσάνη. Μαζί του θα είναι ως καλεσμένοι αλλά και ως (συν)τραγουδιστές διάφοροι συνάδελφοί του και μουσικοί.

-------------------------

Διαθέσιμο σε smartphones, tablets και PCs είναι από σήμερα το ERTflix, μέσα από το ανανεωμένο webtv.ert.gr. Η υβριδική υπηρεσία της ΕΡΤ, η οποία ως ERT Hybrid ήταν αρχικά προσβάσιμη μέσω smart τηλεοράσεων και του ert.gr, πλέον προσφέρει δωρεάν για το ευρύ κοινό δεκάδες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και τις εκπομπές της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Τις επόμενες ημέρες το περιεχόμενο του ERTflix θα εμπλουτιστεί με 18 ακόμη ταινίες.

-------------------------

Την πρώτη θέση στο «δυναμικό κοινό» τον Απρίλιο, στις ώρες προβολής τους, κατέκτησαν το «Καλημέρα Ελλάδα» και το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1. Η ιστορική πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είχε μέσο όρο 17,4% στις ηλικίες από 18 εως 54 ετών, και το δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού στις 13.00 είχε μέσο όρο 15,5%.