Media News εν τάχει (05/05)

Media News εν τάχει (05/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ενεργοποιείται» ξανά η μυθοπλασία στον Alpha.

05 Μαΐου 2020

Επανέρχονται, από την Δευτέρα 11/05, με νέα επεισόδια οι σειρές του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, μια εβδομάδα μετά το τέλος της καραντίνας. Καθημερινά, Δευτέρα εως Παρασκευή στις 20.00, θα προβάλλεται το «Έλα στη θέση μου», κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 το «Έρωτας μετά» και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

-------------------------

Για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι τον Ιούλιο του 2022, θα βρίσκεται στο δυναμικό του Open η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του πρωινού-ψυχαγωγικού «Ευτυχείτε», η οποία βρίσκεται στο κανάλι από την εποχή του Epsilon, ανανέωσε την συνεργασία της δύο μήνες πριν τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου της.

-------------------------

Το «Still Standing» αποκτά «golden edition» για τα 30χρονα του ΑΝΤ1. Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι θα γιορτάσει (και εκείνο) τα γενέθλια του καναλιού που το φιλοξενεί, και από τις 17/05 και για 4 Κυριακές οι παίκτες του θα είναι άνθρωποι που σημάδεψαν την ιστορία του. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι κ.ά. θα τεστάρουν τις γνώσεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα για την στήριξη του έργου της «Μέριμνας».