Media News εν τάχει (07/05)

Media News εν τάχει (07/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Bundesliga και η Bundesliga 2 επιστρέφουν (και) στην Cosmote TV.

07 Μαΐου 2020

Η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος, ενός από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, ξεκινά και πάλι την άλλη εβδομάδα και οι αναμετρήσεις της θα μεταδίδονται (ξανά) από τα αθλητικά κανάλια της συνδρομητικής πλατφόρμας. Η αρχή θα γίνει το τριήμερο 16-18/05, με το ντέρμπι μεταξύ της Σάλκε και της Ντόρτμουντ, που θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 2 HD το Σάββατο 16/05, να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής.

-------------------------

Για δύο ακόμη χρόνια θα είναι στο δυναμικό του Alpha η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια και παραγωγός του Δρόμου 89.8 ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι, στο οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Μεσάνυχτα». «Η Ελεονώρα Μελέτη, με την ισχυρή προσωπικότητα και την διεισδυτική της ματιά, είναι μία «δυνατή φωνή» που εκφράζει απόλυτα τη σύγχρονη εποχή», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Alpha.

-------------------------

Ο τουρισμός στην «εποχή» της πανδημίας στον Alpha και τις «360°», απόψε στις 23.50. Η εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου ταξίδεψε στην Σαντορίνη, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού και κατέγραψε τις απόψεις τους για την κρίση που φέρνει στον κλάδο ο κορωνοϊός.

-------------------------

Νέο site βρίσκεται ήδη online για γυναίκες που «δεν μπαίνουν στα στερεότυπα του φύλου τους». Έτσι παρουσιάζουν το distaffmagazine.com οι δημιουργοί του, μια παρέα γυναικών με μεγάλη προϋπηρεσία στα ΜΜΕ, η οποία θα αρθρογραφεί κυρίως για θέματα πολιτισμού και τρόπου ζωής.