Media News εν τάχει (08/05)

Media News εν τάχει (08/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μαζί με την καραντίνα, φεύγουν σταδιακά και οι έκτακτες εκπομπές για τον κορωνοϊό.

08 Μαΐου 2020

Σήμερα μεταδόθηκε η τελευταία εκπομπή του «Μένουμε Alpha», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την Εύη Φραγκάκη, η οποία προβάλλονταν καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του Alpha για να κρατάει συντροφιά σε όλους όσοι «έμεναν σπίτι» όλον αυτόν τον καιρό. Όπως σημειώνει το κανάλι στη σχετική του ανακοίνωση, από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 15.30 θα παίζουν ελληνικές ταινίες.

-------------------------

Πρεμιέρα αύριο για το «KitcheN' Health», τη νέα εκπομπή μαγειρικής του Open με την Μαρία Εκμεκτσίογλου, η οποία είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα του κορωνοϊού, με τη γνωστή σεφ να προτείνει συνταγές που βοηθούν στην θωράκιση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο στις 18.45 και το δεύτερο την Κυριακή, την ίδια ώρα.

-------------------------

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΠΟΣΠΕΡΤ για «εν κρυπτώ», όπως λέει η ίδια, ενέργειες της διοίκησης της ΕΡΤ. Αυτή τη φορά το συνδικαλιστικό όργανο κατηγορεί τον διευθύνοντα σύμβουλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Γιώργο Γαμπρίτσο, για (μεταξύ άλλων) καθυστέρηση πληρωμών ή καταβολή μόνο ενός μέρους των ωφειλομένων σε εργαζόμενους, και λανθασμένες πρακτικές στο θέμα των υπερωριών και γενικότερα των ωρών εργασίας στο Ραδιομέγαρο.