Media News εν τάχει (11/05)

Media News εν τάχει (11/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παραιτήθηκε από το Open ο διευθυντής προγράμματος, Νίκος Κάλης.

11 Μαΐου 2020

Μετά τη διεύθυνση ενημέρωσης, αλλαγή και σε εκείνη του προγράμματος του «ανοιχτού καναλιού». Ο κάτοχος της θέσης από τον περσινό Ιούλιο, Νίκος Κάλης, υπέβαλλε την παραίτησή του και το Open την έκανε αποδεκτή, με μια λιτή ανακοίνωση: «Το OPEN ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του κ. Νίκου Κάλη από τη θέση του διευθυντή προγράμματος. Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία».

-------------------------

Για δύο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος. Το πρωινό (και επιτυχημένο) ραδιοτηλεοπτικό δίδυμο ανανέωσε τη συνεργασία του με τον όμιλο του Νέου Φαλήρου και θα συνεχίσει να κάνει εκπομπές στο κανάλι. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ απαντά και σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για ενδεχόμενη μετακίνηση των Κούτρα-Ντσούνου στο Mega, λέγοντας πως «όσοι επικοινώνησαν με το Γραφείο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού γνώριζαν ότι ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας παραμένουν στη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης, στον ΣΚΑΪ».

-------------------------

Στροφή σε πιο νεανικά κοινά θα κάνει το εβδομαδιαίο μουσικό session του Mega. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.00, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο ηχογράφησης, θα βρίσκονται οι Melisses ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και τραγούδια από όλα τα είδη του ρεπερτορίου, παλιά και νέα. Μαζί τους θα είναι η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θανάσης Βασιλόπουλος και άλλοι, πέρα από τον χώρο του πενταγράμμου.

-------------------------

«Ταξίδι» στην trip-hop από τον Best 92.6. Αύριο Τρίτη, 18.00 με 20.00, η Εύη Σιδηροπούλου θα αφιερώσει την εκπομπή της στο δημοφιλές μουσικό είδος που ξεκίνησε στις αρχές των 90's από τη Μεγάλη Βρετανία, με κομμάτια από τους Massive Attack, τους Portishead, τον Tricky, τον DJ Shadow και άλλους.