Media News εν τάχει (22/05)

Media News εν τάχει (22/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για δύο ακόμη χρόνια στο Open η Φαίη Μαυραγάνη.

22 Μαΐου 2020

Το «ανοιχτό κανάλι» ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας του με την έμπειρη δημοσιογράφο. Το «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει», η πρωινή Σαββατοκυριακάτικη εκπομπή που παρουσιάζει, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες στο πρόγραμμα του Open, με μέσο όρο 16,6% στο «δυναμικό κοινό». «Η ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια, επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του OPEN στη Φαίη Μαυραγάνη και θέτει τις βάσεις για μια δυναμική και δημιουργική συνέχεια», σημειώνει το κανάλι στην ανακοίνωσή του.

-------------------------

Σε νέα ώρα, στο εξής, το «Just The 2 Of Us». Το μουσικό σόου του Open που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, παραμένει μεν στο πρόγραμμα του Σαββάτου αλλά από αύριο θα ξεκινά μια ώρα αργότερα, στις 10 το βράδυ.

-------------------------

Οι «Γιαννουτσοβαμβακάρηδες» συναντούν τους «Ράδιο Αρβύλα». Απόψε στις 23.15 ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης μιλούν στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη στην ΕΡΤ1, για την μετάβασή τους από την τηλεόραση στο διαδίκτυο, την τηλεόραση γενικά, την καραντίνα με τις οικογένειές τους, τον κορωνοϊό κ.ά.

-------------------------

Ανανέωσε τη συνεργασία της η Nova με τον όμιλο Discovery. Η συνδρομητική πλατφόρμα θα συνεχίσει να αναμεταδίδει τα κανάλια Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Showcase HD και Travel Channel, με ντοκιμαντέρ, και τα αθλητικά Eurosport 1, Eurosport 1 HD και Eurosport 2. Με την επισφράγιση της συμφωνίας των δύο πλευρών, η Nova θα μεταδίδει ένα ακόμη κανάλι του δικτύου, το Food Network με εκπομπές γύρω από τη γαστρονομία, στην θέση 116.