Media News εν τάχει (22/09)

Media News εν τάχει (22/09)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην ΕΡΤ το δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα-Δημήτρη Αποστόλου με νέα κωμική σειρά.

22 Ιουνίου 2020

Το πρώτο μεγάλο βήμα για την (νέα) επένδυσή της στην μυθοπλασία πραγματοποίησε η δημόσια ραδιοτηλεόραση, εντάσσοντας στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μια νέα παραγωγή του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, ενός συγγραφικού διδύμου με πολλές επιτυχημένες σειρές στο Mega και τον ΑΝΤ1. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, από τον Οκτώβριο και για μια φορά κάθε εβδομάδα, το πρώτο κανάλι της ΕΡΤ θα προβάλλει τη νέα τους κωμική σειρά «Η τούρτα της μαμάς», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα και την Καίτη Κωνσταντίνου, οι οποίοι είχαν συνυπάρξει στα επιτυχημένα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1.

-------------------------

Έρχεται με νέα «σύνθεση» το «Greece's Next Top Model».

Λίγες μόνο μέρες μετά το τέλος του τέταρτου κύκλου του «Master Chef», το Star ανακοίνωσε την νέα ομάδα του τρίτου «GNTM». Στο ριάλιτι μόδας, που φέτος θα έχει και άνδρες διαγωνιζόμενους, την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου -μετακινήθηκε στον Alpha- στους κριτές θα αναλάβει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, creative director στους πρώτους κύκλους του «GNTM», και σε ρόλο μέντορα αντί της Έλενας Χριστοπούλου -βρίσκεται από την αρχή του έτους στο δυναμικό του ΣΚΑΪ- θα είναι ο Γιώργος Καράβας, μοντέλο με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

-------------------------

Πρωτιές για το Open στο prime time του Σαββατοκύριακου.

Ικανοποίηση στο «ανοιχτό κανάλι» για τις πολύ καλές επιδόσεις του «Just The 2 Of Us» και του «Κόκκινου Ποταμιού», το ΣΚ που μας πέρασε. Το βραδινό σόου με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν πρώτο στις ώρες προβολής του στο «δυναμικό κοινό» με 14,3%, ενώ η δραματική σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη ήταν (επίσης) πρώτη στο 18-54 με 18,4% και 1.318.000 τηλεθεατές για τουλάχιστον ένα λεπτό.

-------------------------

Το κύπελλο Αγγλίας επιστρέφει στο Mega.

Μετά την διακοπή λόγω κορωνοϊού η αγωνιστική δράση επανέρχεται στο F.A. Cup το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με το «μεγάλο κανάλι» να μεταδίδει ζωντανά τις αναμετρήσεις της Νόριτς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λέστερ με την Τσέλσι. Στην περιγραφή τους θα είναι ο Μιχάλης Τσώχος και ο Αντώνης Κατσαρός. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/06
19.30 Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/06
18.00 Λέστερ - Τσέλσι