«Χαιρέτα μου τον πλάτανο» με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ1

«Χαιρέτα μου τον πλάτανο» με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (23/07).

23 Ιουλίου 2020

Μια ακόμη σειρά θα βγάλει στον αέρα το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, από το φθινόπωρο. Έχοντας ήδη συμφωνήσει με τους Ρήγα-Αποστόλου για την «Τούρτα της μαμάς», στην συχνότητα της ΕΡΤ1 θα βρίσκεται και ο Πέτρος Φιλιππίδης ως πρωταγωνιστής της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού. Μαζί του θα παίξουν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Τάσος Κωστής, η Θεοδώρα Σιάρκου, η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Νικολέτα Βλαβιανού, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Ηλίας Ζερβός, η Μαίρη Σταυρακέλη κ.ά.

-------------------------

Το «The Royals» έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο Open.

Η πολυσυζητημένη ξένη σειρά με πρωταγωνίστρια την Elizabeth Hurley, που είναι «αφιερωμένη» στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, θα προβάλλεται από το άλλο Σάββατο 1 Αυγούστου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 12.30 στο «ανοιχτό κανάλι». «Η σειρά διαδραματίζεται στο σύγχρονο Λονδίνο [...] μεταφέροντάς μας στον κόσμο της εξουσίας, της δύναμης, των προνομίων, της πολυτέλειας, των αυστηρών περιορισμών του βασιλικού πρωτοκόλλου, αλλά και της διαφθοράς», όπως επισημαίνει το Open στην ανακοίνωσή του.

-------------------------

Ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει... εξ αποστάσεως το νέο του πρόγραμμα.

Προσαρμοσμένο στα δεδομένα του κορωνοϊού αλλά και της τεχνολογίας, το κανάλι του Αμαρουσίου θα κάνει τα αποκαλυπτήρια των νέων εκπομπών του την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 12:30, μέσα από το ειδικό microsite antenna.gr/presentation, τόσο για τους αρμόδιους συντάκτες όσο και για το ευρύ κοινό.

-------------------------

Μπαίνουν στις μετρήσεις τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των πανελλαδικών ραδιοφώνων της ΕΡΤ και εκείνα της Θεσσαλονίκης, ο ενημερωτικός 102 FM και ο μουσικός 9.58 FM, θα συμμετέχουν στις ακροαματικότητες της MRB και της Global Link. Την απόφαση πήρε το ΔΣ της ΕΡΤ στις αρχές του μήνα, μετά από σχετική εισήγηση του γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3. Η μηνιαία δαπάνη για τον καθένα από τους δύο σταθμούς δεν θα υπερβαίνει τα 650 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

-------------------------

40 χρόνια «Back in Black» στον Σπορ FM 94.6.

Το αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ θα γίνει... ροκ σταθμός, για να γιορτάσει την συμπλήρωση 4 δεκαετιών από την κυκλοφορία ενός από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ των AC/DC, αλλά και της ροκ γενικά. Το ερχόμενο Σάββατο στις 9 το πρωί ο Σπορ FM 94.6 θα μεταδόσει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο «Back in Black» με αποκλειστικό υλικό, συνεντεύξεις και (εννοείται) πολλή μουσική.

-------------------------

Οι «ύμνοι» για την Αγία Σοφία στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, ανήμερα της επαναλειτουργίας του ναού ως τζαμί, ο Φώτης Απέργης προσκαλεί στο στούντιο του δημόσιου «έντεχνου» ραδιοσταθμού τον Νίκο Διονυσόπουλο, για τα τραγούδια που είναι αφιερωμένα στην Αγία Σοφία. Στην εκπομπή θα παίξουν κομμάτια των Θεοδωράκη, Καλδάρα, Λοΐζου, Χάλαρη, Μούτση, Μαυρουδή, Σπανουδάκη, Λουδοβίκου των Ανωγείων και άλλων.