«Ώρα για φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον ΣΚΑΪ

«Ώρα για φαγητό» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (24/07).

24 Ιουλίου 2020

«Μεταγραφή» από το «πάνω ράφι» έκανε το κανάλι του Νέου Φαλήρου. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή, το «Ώρα για φαγητό», και από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει καθημερινά τρία διαφορετικά πιάτα για αρχάριους και προχωρημένους, τεχνικές, συμβουλές και διατροφικούς συνδυασμούς, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

-------------------------

Αύγουστος με ντοκιμαντέρ σε πρώτη προβολή στον ΣΚΑΪ.

«Επιστροφή στις ρίζες» για τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου θα προβάλλει δύο παραγωγές του BBC. Το «Treasures Decoded» από το Σάββατο 01/08 στις 10.00 και τα «Μυστικά του ανθρώπινου σώματος» από την Κυριακή 02/08 στις 11.00. Αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών:

TREASURES DECODED

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/08
«The Great Pyramid»

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/08
«The Easter Island Heads»

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/08
«The Nefertiti Bust»

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/08
«Blackbeard's Ship»

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/08
«The Ark of the Covenant»

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/08
«The Spear of Destiny»

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/08
«Grow»

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/08
«Survive»

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/08
«Learn»

-------------------------

Ηλεκτρονικό μητρώο περιφερειακού και τοπικού τύπου από την κυβέρνηση.

Μερικές εβδομάδες μετα την δημοσιοποίηση της λίστας με τα ΜΜΕ, που επιδοτήθηκαν από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την καταχώριση περιφερειακών και τοπικών εφημερίδων στο σχετικό ηλεκτρονικό μητρώο για το 2020, προκειμένου να τους καταχωρούνται κρατικές δημοσιεύσεις. Σε αυτό εντάχθηκαν 224 «φύλλα», εκ των οποίων τα 110 είναι ημερήσια και τα 114 εβδομαδιαία.

-------------------------

Ταινίες από το Hollywood της νέας γενιάς στο ERTflix.

Έμφαση στις παραγωγές όπου πρωταγωνιστεί το μέλλον του διεθνούς κινηματογράφου δίνει η νέα πλατφόρμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Για παράδειγμα, ταινίες με τους Channing Tatum και Rooney Mara (Side Effects), Bryan Cranston (Trumbo), Kate Beckinsale (Nothing Βut the Truth), Greta Gerwig (Maggie’s Plan), Emily Blunt (Τhe Young Victoria), Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) και άλλους, είναι ήδη διαθέσιμες στο ertflix.gr και στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ.

-------------------------

Τελευταία «Δίκη» για τη σεζόν στο Open.

Με νέα στοιχεία για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου η εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη, η τελευταία πριν την θερινή διακοπή, την ερχόμενη Δευτέρα στις 23.30. Τα βασικά θέματά της θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου, η αναδιάρθρωση της Super League, οι πειθαρχικές αποφάσεις, η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και η βρετανική τεχνογνωσία στην διαιτησία.