Από τον Alpha στο Star ο Σπύρος Λάμπρου

Από τον Alpha στο Star ο Σπύρος Λάμπρου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/08).

18 Αυγούστου 2020

Αμέσως καλύφθηκε το κενό στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Star τα Σαββατοκύριακα, μετά την -κοινή συναινέσει- μετακίνηση της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Mega. Από την 1η Σεπτεμβρίου ο Σπύρος Λάμπρου, ως «εσωτερική μεταγραφή» από τον Alpha όπου εργαζόταν εδώ και 17 χρόνια, θα αναλάβει το πόστο της κι επιπλέον θα ενισχύσει το ελεύθερο και κοινωνικό ρεπορτάζ της νέας τηλεοπτικής του στέγης.

-------------------------

Ελεύθερα από το Open το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας.

Ανατροπή, όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη της πρώτης -για τη νέα σεζόν- αναμέτρησης του «δικεφάλου του Βορρά» για τους ομίλους του Champions League. Το εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας θα μεταδοθεί από το Open, και όχι από το PAOK TV, την Τρίτη 25/08 στις 9 το βράδυ σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και pre game show από το γήπεδο της Τούμπας, με όλα τα νέα γύρω από το παιχνίδι.

-------------------------

Στην ΕΡΤ ο τελικός του Europa League.

Σε ελεύθερη μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση, η μεγάλη βραδιά του δεύτερου τη τάξει διασυλλογικού ευρωπαϊκού κυπέλλου. Την ερχόμενη Παρασκευή 21/08 στις 10 το βράδυ η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ Sports HD θα μεταδώσουν ζωντανά την αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Ίντερ στην Κολονία, σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου. Μια ώρα πριν ο Γιάννης Ράνιος θα παρουσιάσει το pre game show του αγώνα, ενώ μετά την απονομή του τροπαίου θα ακολουθήσει το post game show μέχρι αργά τη νύχτα.