Η Κάτια Μακρή αναλαμβάνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Η Κάτια Μακρή αναλαμβάνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (20/08).

20 Αυγούστου 2020

Μια ακόμη αλλαγή στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, μετά την «μεταγραφή» του Σπύρου Λάμπρου από τον Alpha. Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η Κάτια Μακρή αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star, από Δευτέρα εως Παρασκευή στις 15.00, αντικαθιστώντας την Ελένη Τσαγκά. Η δημοσιογράφος θα παραμείνει αρχισυντάκτρια του πολιτικού και του οικονομικού τμήματος του καναλιού, αλλά και σχολιάστρια στις βραδινές ειδήσεις με τη Μάρα Ζαχαρέα.

-------------------------

«Γράμμα για σένα» από το Open με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Έπειτα από χρόνια εκπομπών στον Alpha με το «Πάμε Πακέτο», η γνωστή παρουσιάστρια μεταφέρει το δημοφιλές project στο «ανοιχτό κανάλι» από τη νέα σεζόν. Κάθε εβδομάδα το «Γράμμα για σένα», όπως είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου, θα δίνει την ευκαιρία σε συνανθρώπους μας για «να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να απευθύνουν μια συγνώμη, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε, αλλά ακόμα και να γνωρίσουν μια προσωπικότητα που θαυμάζουν», όπως επισημαίνει το Open.

-------------------------

Και ο τελικός του Champions League στην ΕΡΤ.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την ελεύθερη ζωντανή μετάδοση του τελικού του Europa League, η δημόσια ραδιοτηλεόραση έπραξε το ίδιο και με την σημαντικότερη αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης της Ευρώπης. Την ερχόμενη Κυριακή στις 22.00 η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ Sports HD θα μεταδόσουν live τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου από το στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη. Μια ώρα πριν ο Ιωσήφ Νικολάου θα φιλοξενήσει στο pre game show τον Γιώργο Σίμο και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το δικό τους σχόλιο, και μετά την απονομή του τροπαίου θα ακολουθήσει το post game show με ρεπορτάζ και αναλύσεις για το ματς.

-------------------------

Επιστρέφουν οι Νίκος Ευαγγελάτος και Νίκος Μουτσινάς για τη νέα σεζόν.

Την αρχή θα κάνει ο παρουσιαστής του Mega με το «Live News», από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 16.20, όντας ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του καναλιού στην (μισή) σεζόν που τελείωσε. Τρεις εβδομάδες μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, η εκπομπή που ήταν ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του καναλιού του Νέου Φαλήρου στις μικρότερες ηλικίες.

-------------------------

Πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του το «Mr. Music Show» του Plus 102.6.

«Πανηγυρίζουν» στον ξένο mainstream ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης για τις επιδόσεις της απογευματινής εκπομπής του Γιώργου Χαριζάνη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της MRB, στη ζώνη μετάδοσής του (Δευτέρα-Παρασκευή 18.00 με 21.00) από τις 27/01 εως τις 26/07, το «Mr. Music Show» και ο Plus 102.6 ήταν πρώτοι με 14%, έχοντας διαφορά 1,1% από τον δεύτερο ραδιοσταθμό. «Οι κανόνες του μουσικού ραδιοφώνου λένε: ο παρουσιαστής δε πρέπει να μιλάει ιδιαίτερα, δε πρέπει να παίζει πολλά νέα τραγούδια, δε πρέπει να λέει μουσικές ιστορίες, δεν πρέπει να ασχολείται με τα charts, δε πρέπει να παίρνει συνεντεύξεις και ούτε να βάζει μουσική από ταινίες! E, τα κάναμε όλα την σεζόν 2019-2020, για αυτό η συγκεκριμένη πρωτιά είναι τόσο γλυκιά!», ανέφερε σε post του ο Γιώργος Χαριζάνης, ο οποίος επιστρέφει για τη νέα σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα.