«Βαβέλ» με τον Νίκο Φιλιππίδη στο Mega

«Βαβέλ» με τον Νίκο Φιλιππίδη στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (20/10).

20 Οκτωβρίου 2020

Μετά την ολιγόμηνη «θητεία» του στην πρωινή ζώνη του «μεγάλου καναλιού», στην «Κοινωνία Ώρα Mega», ο γνωστός δημοσιογράφος επιστρέφει στο πρόγραμμά του. Αυτή τη φορά με δική του εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη. Από την άλλη Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 00.10 και κάθε Τρίτη ο Νίκος Φιλιππίδης θα παρουσιάζει την «Βαβέλ», μια νέα ενημερωτική εκπομπή που όπως αναφέρει το Mega «θα παρουσιάζει με σαφή και δυναμικό τρόπο, με γρήγορο ρυθμό και σύγχρονη οπτική τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας», μαζί με καλεσμένους, την βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και τη συμμετοχή των χρηστών των social media.

-------------------------

Οι αρνητές της μάσκας και οι πλημμύρες στην Εύβοια, στο «Special Report» του ΑΝΤ1.

Με δύο ακόμη μεγάλα θέματα θα ασχοληθεί η εκπομπή έρευνας του καναλιού, απόψε στις 23.30. Στο πρώτο της σκέλος η Μαρία Σαράφογλου επικεντρώνεται στο κίνημα αμφισβήτησης της πανδημίας, συναντώντας τα μέλη της στις συγκεντρώσεις τους, παραθέτοντας ταυτόχρονα και τις απόψεις λοιμωξιολόγων, ερευνητών κοινής γνώμης και ενός κορυφαίου συνταγματολόγου. Στο δεύτερος σκέλος της ο Τάσος Τέλλογλου ταξιδεύει στην Εύβοια, στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Αυγούστου, ερευνώντας το κατά πόσο η χώρα μας είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει φυσικές καταστροφές τέτοιου μεγέθους.

-------------------------

«Tik Talk» με τον Σταύρο Θεοδωράκη στον Alpha.

Αυτή την Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα, ο δημοσιογράφος και πρώην επικεφαλής του Ποταμιού θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την πολιτική. Εκεί, θα μιλήσει μεταξύ άλλων για το κόμμα που ίδρυσε και τους βουλευτές του, τα προνόμια των πολιτικών, την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη νέα του καθημερινότητα.

-------------------------

Σε δίκη για την ERTopen ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αύριο στις 11 το πρωί στο Θ' τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης θα δικαστεί για την λειτουργία του ραδιοσταθμού των εργαζομένων της ΕΡΤ. Η ERTopen ξεκίνησε τη λειτουργία της αμέσως μετά το «μαύρο» του 2013, μέσα από διάφορες συχνότητες εντός Αττικής αλλά και στην περιφέρεια, και συνεχίζει να εκπέμπει μέχρι σήμερα. «Η δίκη αυτή είναι προφανές, ότι δεν εξυπηρετεί την «έννομη τάξη» στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, το οποίο βρίθει από χιλιάδες μη νόμιμους σταθμούς ακόμα και «δημόσιους», που εξακολουθούν και λειτουργούν με την ανοχή αν όχι και τη στήριξη του «επιτελικού κράτους», αλλά ένα και μόνο σκοπό που δεν είναι άλλος από την ποινικοποίηση και τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της.