Pop-up κανάλι για τις ταινίες της Marvel από την Cosmote TV

Pop-up κανάλι για τις ταινίες της Marvel από την Cosmote TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (26/10).

26 Οκτωβρίου 2020

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται στον αέρα το Cosmote Cinema Marvel Studios, ένα κανάλι αφιερωμένο στις μεγαλύτερες παραγωγές του κινηματογραφικού κολοσσού. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας παίζουν, φυσικά, ταινίες της Marvel όπως όλα τα «Iron Man», «Captain America», «Avengers», «Ant-man» και «Thor», το βραβευμένο με Όσκαρ «Black Panther», το «Doctor Strange», το «Captain Marvel», οι «Φύλακες του Γαλαξία» κ.ά., μαζί με θεματικά αφιερώματα ή ντοκιμαντέρ για κάθε ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών και backstage από τα γυρίσματα. Η μετάδοση του Cosmote Cinema Marvel Studios θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 08/11.

-------------------------

Έρχεται τον Νοέμβριο το «Σχεδόν Ενήλικες» στο Mega.

Τον επόμενο μήνα θα κάνει την πρεμιέρα της στο «μεγάλο κανάλι» η νέα σειρά της Μυρτώς Κοντοβά, η οποία θα είναι και η πρώτη στην μετά «λουκέτου» εποχή του. Πρωταγωνιστές είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Θεοδώρα Τζήμου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, σε μια «αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020», όπως αναφέρει το Mega στην ανακοίνωσή του.

-------------------------

Τέλος από τον Alpha η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Μόλις 9 μήνες κράτησε, τελικά, η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι, το οποίο γνωστοποίησε την είδηση με μια πολύ λιτή ανακοίνωση. «O Alpha και η Αντελίνα Βαρθακούρη προχώρησαν σήμερα σε λήξη της μεταξύ τους συνεργασίας, κοινή συναινέσει. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει», ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός στο... λίγων γραμμών κείμενό του. Το μοναδικό επίτευγμα της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha ήταν το τηλεπαιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» το οποίο, λόγω κορωνοϊού αλλά και χαμηλής τηλεθέασης, «κόπηκε» γρήγορα.