Στην Barking Well του Νίκου Κοκλώνη ο Πέτρος Μπούτος

Στην Barking Well του Νίκου Κοκλώνη ο Πέτρος Μπούτος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (10/11).

10 Νοεμβρίου 2020

Λίγες μόνο ημέρες μετά την παραίτησή του από τη διεύθυνση προγράμματος του Mega, το έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης επιστρέφει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως σε εταιρεία παραγωγής. Η Barking Well του Νίκου Κοκλώνη ανακοίνωσε ότι από σήμερα εντάσσει στο δυναμικό της τον Πέτρο Μπούτο, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Executive Vice President / Strategy & Programming. Η εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, όλο τον ψυχαγωγικό τομέα του Open και την εκπομπή «Roomies» του Mega.

-------------------------

Η σχέση νέων-κορωνοϊού και ο παιδικός καρκίνος στο «Special Report».

Με δύο ακόμη θέματα θα ασχοληθεί η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1, απόψε στις 23.30. Η Κέλλυ Χεινοπώρου συναντά τον 25χρονο Πέτρο Πέτοβιτς ο οποίος μιλά στην κάμερα του «Special Report» για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. Επίσης, η Λίλιαν Τσουρλή ταξιδεύει μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης για να μιλήσε με γιατρούς και παιδιά της αιματολογικής και ογκολογικής κλινικής παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, και τα μέλη της οργάνωσης «Μικρος Πρίγκιπας», που βοηθά οικογένειες παιδιών και εφήβων που χρειάζεται να μεταβούν στο εξωτερικό για τις θεραπείες τους.

-------------------------

Επιστρέφει με νέο live το «Just The 2 Of Us».

Έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, το δημοφιλές μουσικό show του Open επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτό το Σάββατο 14/11 στις 21.00, με «όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να είμαστε ξανά μαζί, με ασφάλεια» όπως επισημαίνει το κανάλι στο δελτίο τύπου του. Η προσωρινή διακοπή των γυρισμάτων του «J2US» κόστισε αρκετά σε νούμερα, στο Open, καθώς σημειώνει αρκετά υψηλή τηλεθέαση ειδικά στο «δυναμικό κοινό».

-------------------------

Η ζωή του Αλέξη Μινωτή μέσα από το «Μονόγραμμα».

Με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατο του κορυφαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη, το αρχείο της ΕΡΤ ανέρτησε στο ert.gr το επεισόδιο της ιστορικής σειράς ντοκιμαντέρ από το 1982 με την αυτοβιογραφική καταγραφή του. Εκεί ο Αλέξης Μινωτής μιλά για την Κατοχή, την σύζυγό του Κατίνα Παξινού και τις θεατρικές παραστάσεις που σηματοδότησαν την επιστροφή του στην Ελλάδα.

-------------------------

Με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στην καραντίνα ο Easy 97.2.

Παρά το γεγονός ότι (και) οι ακροατές του είναι υποχρεωτικά κλεισμένοι στα σπίτια τους και τα εμπορικά καταστήματα έχουν βάλει «λουκέτο», ο ξένος ραδιοσταθμός του ΑΝΤ1 θα «φορέσει» κανονικά και φέτος τα γιορτινά του. Από το ερχόμενο Σάββατο 14/11 ο Easy 97.2 θα παίζει όλο το 24ωρο μόνο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως κάνει πάντα τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά όμως για να βάλει στο κλίμα των γιορτών όσους μένουν σπίτι τους (τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα).