«Σάρωσε» στα παιδικά κοινά η τηλεκπαίδευση της ΕΡΤ2

«Σάρωσε» στα παιδικά κοινά η τηλεκπαίδευση της ΕΡΤ2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (17/11).

17 Νοεμβρίου 2020

Μεγάλη αποδοχή είχε, όπως αποδεικνύεται, η επαναφορά της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης στην πρωινή ζώνη του δεύτερου δημόσιου καναλιού. Στην πρώτη της ημέρα, χθες, σημείωσε μέση τηλεθέαση 10,5% στο τρίωρο 09.00-12.00, πάνω και από προγράμματα ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών όπως επισημαίνει η ΕΡΤ. Τα μεγαλύτερα σε απήχηση μαθήματα ήταν εκείνα του δημοτικού, από τις 09.00 έως τις 11.00, που είχαν τηλεθέαση μέχρι 51,6% στα παιδιά 4-14, με 200 χιλιάδες γονείς να τα παρακολοθούν.

-------------------------

Ελλάδα-Σλοβενία για το Nations League στο Open.

Μια ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ζωντανά από το «ανοιχτό κανάλι». Αύριο στις 21.45 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Ριζούπολης την Σλοβενία, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και ρεπορτάζ από τους Πάνο Βόγλη, Γρηγόρη Ατρείδη και Μιχάλη Τσίγκρη. Στις 21.00 το pre game show με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη, με καλεσμένο τον πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενώ μετά τη λήξη του ματς θα ακολουθήσει το post game show.

-------------------------

Επέστρεψε στο YouTube το Cosmote History.

Όπως έγινε στην πρώτη καραντίνα, έτσι και στη δεύτερη η συνδρομητική πλατφόρμα δίνει σε ελεύθερη μετάδοση μέρος των προγραμμάτων του θεματικού της καναλιού. Από χθες και κάθε μέρα μέχρι τις 12/12, από τις 20.00 έως την 01.00, θα προβάλλονται μέσα από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube τα επεισόδια των πλέον δημοφιλών παραγωγών ντοκιμαντέρ της, μαζί με εκπομπές εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά και νέους.

-------------------------

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και η Μελίνα Ασλανίδου στο «Μουσικό Κουτί».

Με δύο καλεσμένους η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1, αυτή την εβδομάδα. Αύριο στις 22.00 ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη φιλοξενούν τον Λάκη Παπαδόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου. Τόσο οι καλεσμένοι όσο και οι παρουσιαστές, θα ερμηνεύσουν τραγούδια για τους τηλεθεατές του «Μουσικού Κουτιού» όπως η «Σερενάτα» και το «Ιστορία μου, αμαρτία μου».