Το πολυαναμενόμενο εμβόλιο κατά του Covid-19 στη «Βαβέλ»

Το πολυαναμενόμενο εμβόλιο κατά του Covid-19 στη «Βαβέλ»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (30/11).

30 Νοεμβρίου 2020

Όλα τα τελευταία νέα γύρω από την «μάχη» των επιστημόνων κατά της πανδημίας στην εκπομπή του Νίκου Φιλιππίδη, αύριο στις 00.10 στο Mega. O καθηγητής ανοσολογίας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης θα μιλήσει για το εμβόλιο, περιγράφοντας την διαδικασία της παραγωγής του, ενώ θα παρεμβαίνουν ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας ιατρικής του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και ο πρώην υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης.

-------------------------

Με Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκο Μάνεση το «Direct».

Η βουλευτής της ΝΔ και ο δημοσιογράφος του Alpha θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής του Τάκη Χατζή για αυτή την εβδομάδα. Την ερχόμενη Τετάρτη στις 00.15 η Ντόρα Μπακογιάννη θα απαντήσει σε όχι και τόσο πολιτικής φύσεως ερωτήματα, όπως... αν είναι σκληρή πεθερά, αν έχει ποτέ «κρατήσει μούτρα» στη ζωή της και ποια λέξη που προφέρει με ιδιαίτερο τρόπο έχει γίνει viral, ενώ ο Νίκος Μάνεσης θα μιλήσει για την καριέρα του, την οικογένειά του και την επιτυχία της Σαββατοκυριακάτικης εκπομπής του.

-------------------------

Νέος τεχνικός υπεύθυνος στον όμιλο Antenna.

Ο Κωνσταντίνος Κολόμβος αναλαμβάνει χρέη Chief Technical Officer στο media group της οικογένειας Κυριακού, ο οποίος σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση μετρά πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τηλεόρασης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο κάτοχος της θέσης τα τελευταία 14 χρόνια, Ματθαίος Σκυλάκης, βγαίνει στη σύνταξη και θα παραμείνει στον όμιλο ως συνεργάτης του Κωνσταντίνου Κολόμβου.

-------------------------

Βραδιές με «Station 19» και «Grey's Anatomy» στο Fox Life.

Διπλή πρεμιέρα την άλλη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο κινηματογραφικό κανάλι, που είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision, με τα νέα επεισόδια των δύο δημοφιλών σειρών. Στις 21.00 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του 4ου κύκλου του «Station 19» και στις 21.50 το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο του 17ου κύκλου του «Grey's Anatomy». Και από την επόμενη εβδομάδα, η πρώτη σειρά θα προβάλλεται από το Fox Life κάθε Δευτέρα στις 21.00 και η δεύτερη κάθε Τρίτη, την ίδια ώρα.

-------------------------

Στα δικαστήρια οι τεχνικοί και οι ιδιοκτήτες ραδιοσταθμών για τις ΣΣΕ.

Νέο επεισόδιο στην «κόντρα» ανάμεσα στην ΕΤΕΡ και την ΕΙΙΡΑ. Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών κατηγορεί την αντίστοιχη των Ιδιοκτητών ότι κατέθεσε αγωγή εναντίον της και εναντίον του ΟΜΕΔ, για απόφαση που αφορά την ύπαρξη συλλογικών συμβάσεων εργασίας, στρέφοντας τα «βέλη» της και κατά του νέου «εργατοκτόνου νόμου» της κυβέρνησης. «Οι εργοδότες έχουν το κατάλληλο περιβάλλον για όσα πράττουν που το συνδιαμορφώνουν με την σημερινή κυβέρνηση, στην οποία έχουν βρει ευήκοα ώτα. Σήμερα προχωράνε ένα βήμα παραπέρα και πάνε μία συλλογική ρύθμιση στα Δικαστήρια ωσάν να έχουμε χούντα...» αναφέρει η ΕΤΕΡ στο κείμενό της, κάνοντας κάλεσμα συμπαράστασης στο Εφετείο για την Τρίτη 19/01/2021.

-------------------------

«Club Kiss» στον Kiss 92.9 με την Ελένη Νικολάου.

Μια ακόμη εκπομπή πρόσθεσε στο Σαββατιάτικο πρόγραμμά του ο ιστορικός ξένος ραδιοσταθμός, μετά το μεσημεριανό Top 30 με τον Νίκο Ζώη. Από τις 20.00 έως τις 22.00 κάθε Σάββατο η Ελένη Νικολάου θα παίζει τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες όλων των εποχών στο «Club Kiss», που έκανε πρεμιέρα πριν δύο μέρες.