«Μένει σπίτι» του ο Ρυθμός 94.9 και διοργανώνει εκεί τον 4ο ραδιομαραθώνιό του

«Μένει σπίτι» του ο Ρυθμός 94.9 και διοργανώνει εκεί τον 4ο ραδιομαραθώνιό του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (07/12).

07 Δεκεμβρίου 2020

Λόγω των έκτακτων συνθηκών το ελληνικό ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 δεν θα «μετακομίσει» φέτος στο The Mall Athens, όπως έκανε τα προηγούμενα 3 χρόνια, και θα παραμείνει στο στούντιό του για να βγάλει στον αέρα την φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκπομπή του. Από την άλλη Δευτέρα 14/12 και για... 153 ώρες σερί, οι «Mappes» Δημήτρης Ουγγαρέζος, Stam Din Dan Done και Ιωάννα Λαϊου θα είναι πίσω από τα μικρόφωνα του Ρυθμού 94.9, για να στηρίξουν φέτος το έργο του «Make A Wish». Οι ακροατές του σταθμού θα διαμορφώσουν και πάλι το playlist του σταθμού, στέλνοντας το τραγούδι που θέλουν να ακούσουν μέσω SMS στο 19808, με τα έσοδα των μηνυμάτων να πηγαίνουν στην Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

-------------------------

Διαγωνισμός για Ψηφιακό Κέντρο Ενημέρωσης στη Γ.Γ.Ε.Ε.

Παρατηρητήριο για την δραστηριότητα των έντυπων, ηλεκτρονικών και διαδικτυακών ΜΜΕ για τις δικές της ανάγκες και εκείνες της κυβέρνησης, σχεδίασε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Γι' αυτόν τον σκοπό προχωρά στην διενέργεια ηλεκτρονικού, διεθνούς, ανοικτού και άνω των ορίων διαγωνισμού, με κριτήριο «την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής», για το έργο «Ψηφιακό Κέντρο Ενημέρωσης - Digital Media Center». Το αντικείμενό του θα περιλαμβάνει:

- Κεντρικό εξοπλισμό ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης.
- Σύστημα συλλογής, καταγραφής και αποδελτίωσης ΜΜΕ.
- Πλατφόρμα διαχείρισης χρηστών, περιεχομένου και εφαρμογές διανομής δημοσιότητας στην κυβέρνηση.
- Σύστημα συλλογής και ταξινόμησης τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημίσεων.
- Υπηρεσίες συλλογής, αξιολόγησης και τεκμηρίωσης περιεχομένου - υπηρεσίες αποδελτίωσης Ελλάδος και εξωτερικού.
- Υπηρεσίες δημοσιογραφικής ανάλυσης περιεχομένου.

-------------------------

Το πολυαναμενόμενο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στη «Βαβέλ», μέρος δεύτερο.

Για μια ακόμη εκπομπή ο Νίκος Φιλιππίδης φέρνει στο φως όλες τις εξελίξεις γύρω από την θεραπεία κατά του Covid-19, αύριο στις 00.10 στο Mega. Καλεσμένος της «Βαβέλ» θα είναι ο καθηγητής φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και ερευνητής στο ινστιτούτο μοριακής βιολογίας και βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ, Αχιλλέας Γραβάνης, για να περιγράψει τη διαδικασία των εμβολιασμών. Σχολιάζουν ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και οι βουλευτές Γιάννης Λοβέρδος από τη ΝΔ και Χρήστος Γιαννούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

-------------------------

«Συν γυναιξί» με τη Μυρτώ Αλικάκη στην ΕΡΤ2.

Η γνωστή ηθοποιός θα είναι καλεσμένη της νέας εκπομπής του Γιώργου Πυρπασόπουλου, για αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 13/12 στις 20.00, και μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, η Μυρτώ Αλικάκη συναντά τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της στα «Υπέροχα Πλάσματα» του Alpha και απαντά στις ερωτήσεις του για το πως διαχειρίστηκε την επιτυχία της «Αναστασίας», τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν σήμερα στην Ελλάδα οι χωρισμένες μητέρες, το πως κατάφερε να μην εγκλωβιστεί στην εικόνα του «sex symbol» κ.ά.