Σαββατόβραδο με Ελένη Φουρέιρα στο Open και Στέλιο Ρόκκο στο Mega

Σαββατόβραδο με Ελένη Φουρέιρα στο Open και Στέλιο Ρόκκο στο Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (08/12).

08 Δεκεμβρίου 2020

Σε λιγότερο λαϊκές μουσικές θα κινηθούν το «Just The 2 Of Us» και το «Σπίτι με το Mega», το ερχόμενο Σάββατο, μετά την φιλοξενία του Βασίλη Καρρά και της Πάολας αντίστοιχα. Στο μουσικό show του Open στις 21.00 θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision το 2018, ως μέρος του αφιερώματος που θα κάνουν τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια στον διαγωνισμό τραγουδιού. Και στην αντίστοιχη εκπομπή του Mega, την ίδια ώρα, το πρώτο όνομα θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, τραγουδώντας επιτυχίες από τα 30 χρόνια της καριέρας του και όχι μόνο, μαζί με τους Γιάννη Καψάλη, Ασπασία Στρατηγού, Steven (My Excuse), Αντώνη Βλάχο και Στεφανία Ρίζου.

-------------------------

5 χρονών έγινε το CNN Greece και συνεχίζει.

Μισή δεκαετία στο ελληνικό internet συμπλήρωσε η εγχώρια έκδοση του διεθνούς μιντιακού κολοσσού, υπό τη σκέπη της DPG Digital Media. Στα 5 χρόνια λειτουργίας του το CNN Greece κατέγραψε περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες σε μηνιαία βάση, με τον διαδικτυακό όμιλο να επεκτείνει τη συνεργασία του με την CNN International Commercial μέχρι το 2027. «Χτίζοντας πάνω στα επιτεύγματα της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της αφοσίωσης της ομάδας μας, είμαι πραγματικά ευτυχής που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το CNNi για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο επικεφαλής της «DPG», Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

-------------------------

Λαύριο-Άρης και ΠΑΟΚ-Λάρισα για την Basket League στην ΕΡΤ3.

Μετά την αποχώρηση της ΕΡΤ Sports από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, το τρίτο κανάλι της ΕΡΤ έχει αναλάβει πλέον το έργο της τηλεοπτικής κάλυψης του κορυφαίου πρωταθλήματος του Ελληνικού μπάσκετ. Αύριο στις 15.00 η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα μεταξύ του Λαυρίου και του Άρη, ενώ λίγη ώρα αργότερα στις 20.00 θα κάνει το ίδιο με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα.