«Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

«Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (10/12).

10 Δεκεμβρίου 2020

Το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00, και (φυσικά) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου γεμίζει με μουσικές ενός εκ των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών των τελευταίων δεκαετιών, λίγες μέρες πριν την συμπλήρωση ενός έτους από τότε που «έφυγε». Τα τραγούδια του ερμηνεύουν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράντζας, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη, ενώ για την ζωή και την καριέρα του Θάνου Μικρούτσικου μιλούν οι Οδυσσέας Ιωάννου, Θύμιος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιός, Χρύσα Κοτταράκου και Βαλέρια Δημητριάδου.

-------------------------

Ρεβεγιόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega.

Ακολουθώντας την ίδια «συνταγή» με το «Σπίτι» του, το οποίο ξεκίνησε με αφορμή την καραντίνα και τα κλειστά κέντρα διασκέδασης, το «μεγάλο κανάλι» ετοιμάζει μια λαϊκο-ποπ βραδιά για τους τηλεθεατές του, την παραμονή των Χριστουγέννων στις 22.00. Το πρώτο όνομα του σχήματος θα είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία θα ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες της από το παρελθόν και το παρόν, έχοντας μαζί της τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα, τον Πέτρο Ιακωβίδη, τον Stan, τη Γωγώ Τσαμπά και τους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου.

-------------------------

Το νέο άλμπουμ των Υπογείων Ρευμάτων αποκλειστικά στον Over 104.9.

Και μουσικές αποκλειστικότητες από τον νεοσύστατο αθλητικό ραδιοσταθμό, πέρα από την αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το ερχόμενο Σάββατο στις 13.00 και για μια ώρα, η εκπομπή «Over Culture» του Χρήστου Σούτου και της Λίλας Παπαπάσχου θα παίξει σε πρώτη πανελλήνια ραδιοφωνική μετάδοση όλα τα τραγούδια του άλμπουμ «Η γη που αφήνω» από τα Υπόγεια Ρεύματα, που κυκλοφόρησε σε CD πριν δύο μέρες και θα κυκλοφορήσει σε LP εντός του 2021 από το Ogdoo Music Group.

-------------------------

Ο Γιάννης Πάριος «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μια από τις μεγαλύτερες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού φιλοξενεί την ερχόμενη εβδομάδα η εκπομπή του ΑΝΤ1. Τη Δευτέρα στις 23.30 ο Γιάννης Πάριος θα είναι καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα του βήματα στο ερωτικό τραγούδι, τον έρωτα γενικά, τα πρόσωπα που τον στήριξαν, τους γονείς του, τους 4 γιους του, την Πάρο και τον άνθρωπο που τον «βάφτισε» Πάριο, τα νησιώτικα, τις συναυλίες του, τα τραγούδια που θέλει να ερμηνεύσει και τον επόμενο δίσκο του.

-------------------------

Η συνεπιμέλεια των παιδιών στο «Mega Stories».

Ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά θέματα, κυρίως για τους χωρισμένους γονείς, θα είναι το αντικείμενο έρευνας της εκπομπής της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 00.10, με αφορμή το νομοσχέδιο που αλλάζει το Οικογενειακό Δίκαιο μετά από σχεδόν 4 δεκαετίες, το «Mega Stories» θα ασχοληθεί με την συνεπιμέλεια. Στην κάμερα του Mega θα μιλήσουν μητέρες και πατεράδες για τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους πάνω στο θέμα, αλλά και γυναικείες οργανώσεις.

-------------------------

«Πανηγυρίζει» η Frontstage για την πρωτιά της στους ραδιοφωνικούς ομίλους.

Όπως σας παρουσιάσαμε ΕΔΩ, το media group της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου ανέκτησε την πρωτιά στον ανταγωνισμό του, παρά την πτώση που κατέγραψε σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Όπως αναφέρει η ίδια η Frontstage, τα 4 ραδιόφωνά της -ο 88.6 δεν συμμετέχει στις μετρήσεις- είχαν το τελευταίο δίμηνο 707.000 ακροατές καθημερινά και 2.039.000 ακροατές το μήνα που συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό στις συχνότητές τους. Επιπλέον, δύο από τους ραδιοσταθμούς του ομίλου κατέκτησαν πρωτιές. Ο Red 96.3 ήταν ο Νο.1 μουσικός σταθμός στο σύνολο και στους άνδρες, και ο Μελωδία 99.2 ήταν το κορυφαίο ραδιόφωνο Ελληνικής μουσικής στο σύνολο και στις γυναίκες.