Η σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος, στο «Tik Talk»

Η σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος, στο «Tik Talk»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (04/02/2021).

04 Φεβρουαρίου 2021

Στο θέμα που βρίσκεται μόνιμα στην επικαιρότητα εδώ και περίπου έναν μήνα, την σωρεία ανώνυμων και επώνυμων καταγγελιών για περιστατικά βίας στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, θα επικεντρωθεί το νέο επεισόδιο της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ. Απόψε στις 00.50 μιλούν στον Alpha ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος παραδέχεται ότι «πίεσε ερωτικά συμπρωταγωνίστριές του» και στέλνει «μήνυμα συγγνώμης», και οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Χάρης Τζωρτζάκης που περιγράφουν την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν στα πρώτα τους βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

-------------------------

Το νέο πανεπιστημιακό νομοσχέδιο στο «μικροσκόπιο» του «Mega Stories».

Με τις προωθούμενες από την κυβέρνηση διατάξεις για την ανώτατη εκπαίδευση, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και την παρουσία της αστυνομίας στα πανεπιστήμια, θα ασχοληθεί η εκπομπή έρευνας της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Στην κάμερα του Mega, την ερχόμενη Τρίτη 09/09 στις 00.10 μιλούν φοιτητές, καθηγητές, πρυτάνεις και πολιτικοί, παρουσιάζοντας την δική τους εικόνα για την κατάσταση στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, και την άποψή τους για το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο.

-------------------------

Οι καλεσμένοι του «The 2Night Show» για απόψε.

Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα φιλοξενήσει στην εκπομπή του την ηθοποιό από τα «Εγκλήματα» (παλιά) και την «Τούρτα της Μαμάς» (τώρα) Καίτη Κωνσταντίνου, την δημοφιλή στα social media ποιήτρια, συγγραφέα και στιχουργό Ρενέ Στυλιαρά, και τον μεγάλο συνθέτη και ερμηνευτή Σταμάτη Κραουνάκη.

-------------------------

Αλλαγές στο Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα του Πρώτου.

Νέες εκπομπές προστίθενται από το ερχόμενο Σάββατο στο δημόσιο ενημερωτικό ραδιόφωνο, από πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στο δυναμικό του. Στο πρωινό 10-12 θα βγαίνει ένα νέο μαγκαζίνο με την Αρετή Μπίτα και την Ιωάννα Νιαώτη, στις 12 το μεσημέρι ο Πολυδεύκης Παπαδόπουλος με το «Πρώτο στην Ευρώπη και τον κόσμο», και μια ώρα αργότερα ο Στέλιος Βραδέλης μαζί με τον Τάσο Επιτρόπου, για την επικαιρότητα από την οπτική των social media και την αθλητική ενημέρωση. Το «Auto Club» του Πάρη Ποντίκα μετακινείται στο μεσημεριανό 3-4 της Κυριακής, ενώ η «Αφύλαχτη Διάβαση» του Θωμά Σίδερη πηγαίνει από αύριο στο καθημερινό πρόγραμμα, κάθε Παρασκευή (επίσης) 3-4 το μεσημέρι.

-------------------------

«Των Ελλήνων οι κοινότητες» μέσα από τη Φωνή της Ελλάδας.

Μεγάλο αφιέρωμα στην ελληνική κοινότητα της Ουγγαρίας, συνολικά 6 ωρών, από τον Θωμά Σίδερη στο διεθνές δημόσιο ραδιόφωνο. Για όλες τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου και τις δύο πρώτες του Μαρτίου, 3 με 4 το μεσημέρι στην Φωνή της Ελλάδας, η εκπομπή «Των Ελλήνων οι κοινότητες» μέσα από 6 δραματοποιημένα ραδιοφωνικά ντοκιμαντέρ θα ασχολείται με την παρουσία Ελλήνων στα εδάφη της πρώην Αυστροουγγαρίας, από τον 16ο αιώνα.