Έρχεται το «5x5» με τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1

Έρχεται το «5x5» με τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (11/02/2021).

11 Φεβρουαρίου 2021

Ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι, μετά το «Ρουκ Ζουκ» και το «Still Standing», προσθέτει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1. Ο λόγος για το «5x5», στο οποίο τον ρόλο του παρουσιαστή αναλαμβάνει ο Μάρκος Σεφερλής και παίκτες θα είναι 5 άτομα από δύο οικογένειες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι 10 παίκτες θα προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους σε διάφορα ερωτήματα, διεκδικώντας μέχρι και 15 χιλιάδες ευρώ. Το «5x5» θα είναι στα πρότυπα του επιτυχημένου στις ΗΠΑ τηλεπαιχνιδιού «Family Feud».

-------------------------

Οι «σούπερ μπαμπάδες» μιλούν στο «Tik Talk».

Με πατεράδες που για διάφορους λόγους μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους θα συζητήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, απόψε στην 01.00 στον Alpha. Οι «σούπερ μπαμπάδες» αναφέρουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τον ρόλο του διπλού γονιού που υιοθετούν, την καθημερινότητά τους με τα παιδιά και τις όμορφες στιγμές τους μαζί τους.

-------------------------

Ρεκόρ σεζόν, χθες, για τον «Ήλιο».

«Υψηλές πτήσεις» για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, η οποία χθες σημείωσε τα μεγαλύτερά της νούμερα για την τρέχουσα σεζόν. Στο «δυναμικό κοινό» ο «Ήλιος» κατέκτησε την πρώτη θέση στην ώρα προβολής του σημειώνοντας 21%, με 1.128.119 τηλεθεατές στο σύνολο. Το χθεσινό επεισόδιο είχε μεγάλη «πέραση» στο νεανικό 18-24, με 38,9% στους άνδρες και 34,5% στις γυναίκες.