Τηλεφωνήσαμε στα «αποκαλυπτικά» για την προσφορά τους

Τηλεφωνήσαμε στα «αποκαλυπτικά» για την προσφορά τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Δώρο μία δωροεπιταγή 50 ευρώ για να αγοράσετε ό,τι θέλετε από σούπερ μάρκετ» έλεγε η διαφήμιση της νέας εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη.

10 Μαρτίου 2021

 

Η εφημερίδα κυκλοφόρησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και στην 1η της σελίδα είχε το κουπόνι που βλέπετε στη φωτογραφία, παρακάτω. «Δώρο επιταγή αξίας 50 ευρώ, σε όλα τα super markets, για όλους».

 

 

Στο διαφημιστικό, πριν την κυκλοφορία της εφημερίδας, σημείωναν το εξής: «Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών, θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας».
Δείτε και το σποτ, στο τέλος αναφέρεται και στην δωροεπιταγή.

 

Αγοράζοντας ωστόσο την εφημερίδα και πηγαίνοντας στη 2η σελίδα, έπεφτες πάνω στην 1η, δυσάρεστη, έκπληξη: η προσφορά δεν είναι «για όλους» αλλά θα δίνεται με κλήρωση!

Υπάρχει κι άλλο όμως, ακόμα πιο ενδιαφέρον: για να συμμετάσχεις στην κλήρωση πρέπει πρώτα να αγοράσεις κάποια προϊόντα! Τι προϊόντα; Δεν φαίνονταν καθαρά στο απόκομμα (παρακάτω) οπότε τηλεφωνήσαμε στο νούμερο που δίνουν, το 211 100 2828.

Δεν απάντησαν, έχουν τηλεφωνικό κέντρο και σε καλούν πίσω. Ηταν μία ευγενική κυρία που μας είπε ότι τηλεφωνεί από τα «αποκαλυπτικά» και μας εξήγησε ότι θα μπούμε στην κλήρωση αν αγοράσουμε έστω και ένα από τα προϊόντα τους. Προϊόντα που δεν υπάρχουν σε κάποιο site για να τα δούμε και να τα σκεφτούμε, αλλά θα μας τα έλεγε η ίδια τηλεφωνικά.
Οπως ένα πιεσόμετρο καρπού που κόστιζε 24.90 ευρώ. Ή κάποια Αλόη 2 λίτρων μαζί με άλλα δώρα που κόστιζε 49 ευρώ. Ή ένα σκουπάκι αυτοκινήτου (10 ευρώ, ταχυδρομικά). Ή μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα (13 ευρώ, ταχυδρομικά). Και άλλα παρόμοια.

Αφήστε που, τελικά, όπως γίνεται κατανοητό, δεν χρειάζεται να έχεις αγοράσει καν την εφημερίδα αφού δεν σου ζητούν το κουπόνι. Μόνο να τηλεφωνήσεις πρέπει, να αγοράσεις κάτι και η απόδειξη αγοράς μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση.

Ελάτε, πείτε μας, δεν είναι πραγματικά απίθανη η προσφορά της νέας εφημερίδας