Ο διευθυντής σύνταξης του in.gr έγινε μετακλητός

Ο διευθυντής σύνταξης του in.gr έγινε μετακλητός
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι αλήθεια πως ο Βασίλης Κανέλλης διορίστηκε στο γραφείο της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου;

07 Απριλίου 2021

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» που υπογράφουν η Αντα Ψαρρά και η Γιώτα Τέσση, ο διευθυντής σύνταξης του in.gr Βασίλης Κανέλλης, που γράφει επίσης στο «Βήμα» και στα «Νέα» του ομίλου Μαρινάκη, διορίστηκε πρόσφατα και μετακλητός υπάλληλος στο ιδιαίτερο γραφείο της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.

Στις 3.3.2021 με πράξη δημοσιευμένη στη «Διαύγεια» η εφημερίδα γράφει ότι «διορίζεται ο Βασίλειος Κανέλλης [...] σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, κατηγορίας ΠΕ με Μ.Κ. 13ο, στο Ιδιαίτερο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφίας Νικολάου, από 1-2-2021». Η απόφαση φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

O ίδιος ο Βασίλης Κανέλλης δεν έχει απαντήσει ακόμα. Μήπως αποτελεί συνωνυμία και συνεπωνυμία, να διαψεύσει το δημοσίευμα. 

«Το μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση είναι ο Μ. Χρυσοχοΐδης και ο Λ. Οικονόμου γιατί θα υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις. Το ότι έβαλε τον μετριοπαθή και γνωστό για τη δημοκρατική του ευαισθησία Μ. Χρυσοχοΐδη να απορροφήσει τους κραδασμούς, γιατί ξέρει πώς να μιλήσει και στην αστυνομία και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο» έλεγε παλιότερα στο One Channel (9.7.2019) ο δημοσιογράφος.

Ιδού τι έγραψε και η Μαριάννα Πυργιώτη στο Twitter: «Ερώτηση προ 30ετιας στην τότε ΕΣΗΕΑ: Σε ποια χώρα του κόσμου μάχιμοι δημοσιογράφοι του ρεπορτάζ επιτρέπεται να είναι έμμισθοι σε γραφεία Τύπου Υπουργείων; Απάντηση: .......
Γι αυτό και για άλλα γελοία δεν έκανα ποτέ αίτηση μέλους».

Μέχρι και χθες μάλιστα ο Βασίλης Κανέλλης αρθρογραφούσε στο in.gr προτρέποντας τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει εκλογές «αν είναι μάγκας».