Θα ξαναβγεί (όλο!) το «Babylon Berlin» στο ERTFLIX

Θα ξαναβγεί (όλο!) το «Babylon Berlin» στο ERTFLIX
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μη στενοχωριέστε όσοι δεν το προλάβατε.

11 Απριλίου 2021

Το «Babylon Berlin», αντιγράφουμε, «είναι γερμανική νέο νουάρ δραματική τηλεοπτική σειρά, σε σκηνοθεσία των Tom Tykwer (Run Lola Run, Cloud Atlas), Henk Handloegten (Goodbye Lenin) και Achim von Borries (Alone in Berlin), που προβλήθηκε το 2017 στη Γερμανία και βασίζεται στα μυθιστορήματα του Γερμανού συγγραφέα Φόλκερ Κούτσερ. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν αποτελούνταν από οκτώ επεισόδια η κάθε μια. Η τρίτη σεζόν προβλήθηκε στα τέλη του 2019 στη γερμανική τηλεόραση. Η σειρά διαδραματίζεται στο Βερολίνο, το 1929, την εποχή της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης».

Λοιπόν, το «Babylon Berlin» που μεταδόθηκε πέρυσι στην ΕΡΤ3 και φέτος στην ΕΡΤ2, αυτή η σπουδαία σειρά, ήταν για ένα δίμηνο στο ERTFLIX αλλά έχει κατέβει τώρα. Μην ανησυχείτε όμως όσοι δεν το προλάβατε ή δεν το πήρατε χαμπάρι. Ούτε όσοι δεν το βλέπετε τώρα που μεταδίδεται επεισόδιο με επεισόδιο. Ούτε όσοι θέλετε να παρακολουθείτε όλα τα επεισόδια back 2 back μέσα σε ένα weekend.

Και οι τρεις κύκλοι του «Babylon Berlin», ναι ναι και ο τελευταίος, θα ανέβουν στη διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ και πάλι. Ολοι μαζί. Η σειρά είναι σούπερ όπως σας είπαμε και θα κολλήσετε. Αντε ERTFLIX, μην αργείς.