Η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Φαίη Κυριακοπούλου στην Barking Well Media

Η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Φαίη Κυριακοπούλου στην Barking Well Media
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (12/04/2021).

12 Απριλίου 2021

Έχοντας ήδη κάνει «μεταγραφές» για τον τομέα του προγράμματός της, η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη στελεχώνει και τον τομέα της επικοινωνίας της. Η Barking Well Media ανακοίνωσε ότι εντάσσει στο δυναμικό της την Κατερίνα Γκαγκάκη και την Φαίη Κυριακοπούλου, με την πρώτη να αναλαμβάνει τη διεύθυνση των Corporate Affairs and Communications, ενώ η δεύτερη -έπειτα από πολυετή «θητεία» στον όμιλο ΑΝΤ1- θα είναι η νέα Communications Manager. «Στόχος της νέας αυτής δομής είναι η περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας της Barking Well Media, των επιμέρους δραστηριοτήτων, προϊόντων-προγραμμάτων καθώς και των προσώπων της», όπως αναφέρει η εταιρεία.

-------------------------

Πρωτιά για το «Φως στο Τούνελ» στον απόηχο της δολοφονίας Καραϊβάζ.

Η ιστορική εκπομπή έρευνας της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha, στο πιο πρόσφατο επεισόδιό της την περασμένη Παρασκευή, κατέκτησε την κορυφή στις ώρες προβολής της με 18,2% στο σύνολο, 15,6% στο 18-54 και 1.129.000 τηλεθεατές να τη βλέπουν έστω για ένα λεπτό. Το «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, και με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η οποία έγινε λίγες μόνο ώρες πριν την προβολή του.

-------------------------

Στην κορυφή από την πρώτη του εβδομάδα το «5x5».

Με θετικό πρόσημο έκλεισαν οι πρώτες 5 ημέρες προβολής του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, με τον Μάρκο Σεφερλή. Το «5x5» ήταν πρώτο στο 18-54 στη ζώνη προβολής του, έχοντας μέσο όρο 18,9% και προβάδισμα 4,6 μονάδων από τον ανταγωνισμό, ενώ σε επί μέρους κοινά ξεπέρασε το 20%. Συγκεκριμένα, στις γυναίκες 25-44 όπου σημείωσε 21,2% και τους άνδρες 18-24 με 27,4%.

-------------------------

Στο Μακεδονία TV (και) το «Μπρούσκο».

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 για 4 σεζόν, επιστρέφει στο «αδελφό» κανάλι του. Το «Μπρούσκο» θα είναι στην prime time και τη νυχτερινή ζώνη του Μακεδονία TV, από σήμερα και κάθε μέρα Δευτέρα-Παρασκευή στις 23.15, και σε επανάληψη Δευτέρα-Παρασκευή στις 02.15, Σάββατο στην 01.15 και Κυριακή στην 01.00.