Το «Βινύλιο» την «είδε λαϊκά»

Το «Βινύλιο» την «είδε λαϊκά»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (14/04/2021).

14 Απριλίου 2021

Στροφή 180 μοιρών, όσον αφορά το ρεπερτόριό της, κάνει η εκπομπή του Open. Μετά τα αφιερώματα σε disco και χορευτικές μουσικές το «Βινύλιο», έπειτα από απαίτηση τηλεθεατών του, ετοιμάζει λαϊκή βραδιά αύριο στις 21.00. «Η νύχτα θα είναι ξελογιάστρα» και «τα πικάπ θα γεμίσουν γαρύφαλλα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συντελεστές της εκπομπής, ενώ όπως κάθε φορά θα συμμετάσχουν και οι τηλεθεατές, στέλνοντας τα δικά τους βίντεο, μηνύματα και φωτογραφίες με θέμα το λαϊκό τραγούδι.

-------------------------

«Tik Talk» με τους Έλληνες του Ντουμπάι.

Σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες πόλεις του κόσμου ταξιδεύει η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, αύριο στην 01.00. Στην κάμερα του Alpha μιλούν Έλληνες διαφόρων ειδικοτήτων, όπως αρχιτέκτονες, γιατροί, μηχανικοί, επιστήμονες κ.ά., που ζουν μόνιμα στο Ντουμπάι, περιγράφοντας τις διαφορές ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την προσαρμογή τους εκεί και την επαγγελματική τους πορεία. Επιπλέον, διατυπώνουν τη γνώμη τους για το αν θα προέτρεπαν κι άλλους Έλληνες να μεταναστεύσουν στο Ντουμπάι, και αν επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

-------------------------

Στην Μεσσηνία η επόμενη ψηφιακή μετάβαση.

Το νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου γίνεται το πρώτο της περιοχής που περνά στη νέα εποχή της επίγειας τηλεόρασης. Οι κάτοικοι της Μεσσηνίας που λαμβάνουν σήμα από τα κέντρα εκπομπής Πεταλίδι, Αετός και Λεύκη, θα κληθούν να επανασυντονίσουν τις τηλεοράσεις τους στις 23 Απριλίου, για να συνεχίσουν να βλέπουν τα εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας κανάλια. Η Digea έκανε γνωστές τις νέες της συχνότητες, οι οποίες είναι:

32 UHF: Alpha HD, ΣΚΑΪ HD, ΑΝΤ1 HD, Open HD
35 UHF: Star HD, Mega HD, Μακεδονία TV HD
39 UHF: Alpha, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Open, Star, Mega, Μακεδονία TV (όλα σε SD)
44 UHF: Περιφερειακά κανάλια
48 UHF: Περιφερειακά κανάλια