Ιστορίες δύναμης και θέλησης στο «Mega Stories»

Ιστορίες δύναμης και θέλησης στο «Mega Stories»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (19/04/2021).

19 Απριλίου 2021

Αφιερωμένο στα άτομα με ειδικές ανάγκες και την καθημερινότητά τους θα είναι το νέο επεισόδιο της εκπομπής της Δώρας Αναγνωστοπούλου, αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα στο «μεγάλο κανάλι». Συνάνθρωποί μας με νοητική ή κινητική αναπηρία αλλά και γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες μιλούν στην κάμερα του «Mega Stories» για τις αληθινές, τρυφερές ή σκληρές εμπειρίες τους, για τη ζωή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα προσβασιμότητας. Η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη και για κωφούς-βαρήκοους με ταυτόχρονο υποτιτλισμό.

-------------------------

Το «Στα τραγούδια λέμε ναι» τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη.

Σε έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες των τελευταίων δεκαετιών στο ελληνικό πεντάγραμμο, είναι αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ1. Το ερχόμενο Σάββατο στις 22.00 το «Στα τραγούδια λέμε ναι» γεμίζει με μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος μάλιστα έχει επιλέξει τα τραγούδια που θα ακουστούν στην εκπομπή και τις φωνές που θα τα ερμηνεύσουν. Ο λόγος για τους Μίλτο Πασχαλίδη, Βασίλη Λέκκα, Καλλιόπη Βέττα, Σοφία Παπάζογλου, Παναγιώτη Πετράκη, Νάντια Καραγιάννη, Ζαχαρία Καρούνη, Σαββέρια Μαργιολά, Μπάμπη Βελισσάριο, Δημήτρη Κανέλλο, Παναγιώτη Καραδημήτρη, Σπύρο Κουτσοβασίλη, Θανάση Αναστασίου, Γιάννη Κορίζη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Πέγκυ Ζήνα και Γιάννη Ζουγανέλη. Μαζί τους η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, και η «Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης» με τον μαέστρο της, Θανάση Βασιλά.

-------------------------

Επέστρεψε με πλήρες πρόγραμμα το betradio.com.

Ένα ιδιαίτερο εγχείρημα στον χώρο του διαδικτυακού ραδιοφώνου είναι και πάλι στον αέρα, μέσω μιας μεγάλης συνεργασίας. Το betradio.com, με επικεφαλής τον Λευτέρη Αμπατζή που προέρχεται από το (κλειστό, πλέον) Sport24 103.3, επέστρεψε με πρόγραμμα 7 ωρών τις καθημερινές και 9 ωρών τα Σαββατοκύριακα. Ο στοιχηματικός ραδιοσταθμός λειτουργεί μέσω της Novibet, και η ακρόασή του είναι διαθέσιμη με δωρεάν εγγραφή στο novibet.gr. Αναλυτικά το νέο πρόγραμμα του betradio.com:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17.00-18.00 Λευτέρης Αμπατζής
18.00-21.00 ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τάσος Κολλίντζας / Κωνσταντίνος Ταγαράς
ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ: Αντώνης Σαούλης / Χρήστος Αναγνωστόπουλος
ΤΕΤΑΡΤΗ: Βασίλης Μπανιάς / Πάνος Γαρίδης
21.00-00.00 Θανάσης Κυλώνης / Φώτης Πλιάκος / Γιώργος Μάντζιος

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
15.00-18.00 Νίκος Μποζιονέλος / Τάσος Μαρκόπουλος
18.00-21.00 ΣΑΒΒΑΤΟ: Βασίλης Μπανιάς / Ηλίας Γκούμας
ΚΥΡΙΑΚΗ: Ηλίας Γκούμας / Αχιλλέας Βάλλας
21.00-00.00 Θάνος Καλόγηρος / Άγγελος Αναστασόπουλος

-------------------------

Βραδιά με κινηματογραφικά soundtracks στον Best 92.6.

Με αφορμή την φετινή απονομή των χρυσών αγαλματιδίων, ο συνεταιριστικός «εναλλακτικός» ραδιοσταθμός και ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα σε μουσικές που ακούστηκαν σε βραβευμένες ή υποψήφιες για βραβείο ταινίες. Την ερχόμενη Πέμπτη, το δίωρο από τις 9 έως τις 11 το βράδυ θα «γεμίσει» με τραγούδια από κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το «Drive», το «Αποκάλυψη Τώρα», το «Βασικό Ένστικτο», η «Εμμανουέλα», το «Χαμένοι στη Μετάφραση», ο «Νονός», η «Συμμορία των 12» κ.ά.

-------------------------

«Σωτηρία με λένε» στον Αθήνα 9.84.

Το θεατρικό έργο της Σοφίας Αδαμίδου που απέσπασε πολύ καλές κριτικές, παρουσιάζει απόψε στις 21.00 ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας, στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών του παραστάσεων. Το «Σωτηρία με λένε» ανατρέχει σε ένα γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου, την εγχείρηση που της στέρησε την φωνή, με την μεγάλη ρεμπέτισσα να θυμάται στιγμές από την οικογένειά της, την καριέρα της στο τραγούδι και τους ανθρώπους που την στήριξαν και την πίκραναν. Πρωταγωνιστούν η Αλεξάνδρα Παντελάκη, στο ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου, μαζί με την Σοφία Πανάγου, σε σκηνοθεσία του Τάσου Ιορδανίδη.