Σαββατοκύριακο με πρεμιέρες εκπομπών στον Alpha

Σαββατοκύριακο με πρεμιέρες εκπομπών στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (23/04/2021).

23 Απριλίου 2021

Ένα τηλεπαιχνίδι και μια ψυχαγωγική εκπομπή ξεκινούν με διαφορά μιας ημέρας στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, σε έναν από τους τελευταίους μήνες της τρέχουσας σεζόν. Η αρχή θα γίνει αύριο με την πρεμιέρα της «Τέλειας Απόδρασης», το νέο τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται ήδη σε πάνω από 17 χώρες και θα το παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς, κάθε Σάββατο στις 20.00. Μια ημέρα αργότερα, την ίδια ώρα, θα βγει στον αέρα το πρώτο επεισόδιο των «Ιστοριών του Hollywood», της lifestyle εκπομπής του Γιώργου Σατσίδη για όσα γίνονται στην έδρα του διεθνούς κινηματογράφου. Εκεί, την ερχόμενη Κυριακή, θα μιλήσουν η Κορίνα Τσοπέη, η Κατερίνα Μουτσάτσου και ο ορθόδοξος ιερέας των celebrities και πνευματικός του Τομ Χανκς, πάτερ Τζον Μπάκας.

-------------------------

Ο Κωστής Μαραβέγιας «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1.

Τον δημοφιλή τραγουδιστή και τραγουδοποιό φιλοξενεί αύριο στις 00.30 στην εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο Κωστής Μαραβέγιας μιλά για την καριέρα του στη μουσική, την αγάπη του για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, την πρώτη του συναυλία, τον κορυφαίο συνθέτη που τον ανέδειξε, την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου, και αν σκέφτεται τον γάμο.

-------------------------

Δύο ημέρες με ενόργανη γυμναστική στην ΕΡΤ.

Από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει μέσα από την ΕΡΤ3 και την ΕΡΤ Sports το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που λαμβάνει χώρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, με τη συμμετοχή και του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους. Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/04
14.30-16.10 Σύνθετο γυναικών (ΕΡΤ Sports)
18.00-20.30 Σύνθετο ανδρών (ΕΡΤ Sports)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04
14.30-17.10 Τελικοί οργάνων (ΕΡΤ3)
Στις 16.10-17.10 θα μεταδοθούν οι τελικοί των κρίκων, όπου συμμετέχει ο Λευτέρης Πετρούνιας, και η απονομή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/04
14.30-16.30 Τελικοί οργάνων (ΕΡΤ3)

-------------------------

Οι μουσικές και θεατρικές παραστάσεις του Αθήνα 9.84 (25-26/04).

Την ερχόμενη Κυριακή στις 21.00 θα ακουστεί μέσα από τους 98.3, το YouTube και το athina984.gr η δεύτερη από τις 11 συναυλίες του δημοτικού ραδιοσταθμού της πόλης, στο πλαίσιο της «Συναυλίας στο Ραδιόφωνο». Το νέο μουσικό event θα είναι αφιερωμένο στον Άλκη Αλκαίο, με τον Μίλτο Πασχαλίδη και την Βιολέτα Ίκαρη να ερμηνεύουν 18 τραγούδια του μεγάλου στιχουργού στον Σταυρό του Νότου. Την επόμενη ημέρα (ξανά) στις 21.00 θα ακουστεί στον Αθήνα 9.84 το θεατρικό έργο «Το Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαϊδη, μια κωμωδία για τη νεοελληνική πραγματικότητα με πρωταγωνιστές τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Ιεροκλή Μιχαηλίδη.