Μένει ή φεύγει, τελικά, από το Open ο Νίκος Κοκλώνης;

Μένει ή φεύγει, τελικά, από το Open ο Νίκος Κοκλώνης;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα δημοσιεύματα του Τύπου και οι μισές απαντήσεις των δύο πλευρών.

27 Απριλίου 2021

Το θέμα της συνέχισης ή όχι της συνεργασίας του Open με την Barking Well βρίσκεται στην κορυφή της μιντιακής επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα. Πολλά ρεπορτάζ στον Τύπο και την τηλεόραση κάνουν λόγο για αποχώρηση από το κανάλι του Νίκου Κοκλώνη και των εκπομπών στις οποίες συμμετέχει ως παραγωγός, ωστόσο μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για το θέμα.

Χθες βράδυ το Open έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «oυδέποτε τέθηκε στο Διοικητικό του Συμβούλιο θέμα διακοπής της συνεργασίας με την Barking Well Media», επισημαίνοντας όμως ότι το ΔΣ είναι αναρμόδιο για την διαχείριση των συμβάσεων με εξωτερικούς παραγωγούς. Διαψεύδοντας, έτσι, δημοσίευμα του powergame.gr του ομίλου Παραπολιτικών, που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Γιάννης Φιλιππάκης, εκ των μελών του ΔΣ της «Ραδιοτηλεοπτικής», ήταν εκείνος που ανακοίνωσε στον Νίκο Κοκλώνη τη λύση της συνεργασίας του με το κανάλι. Από την άλλη ο παρουσιαστής και ιδιοκτήτης της Barking Well δήλωσε «πλαγίως» ότι φεύγει από το Open, αναπαράγοντας στα social media κείμενο από το znews.gr -επίσης ιδιοκτησίας του- με τίτλο «Ποιες οι επόμενες κινήσεις του Νίκου Κοκλώνη μετά το «διαζύγιο» με το Open;».

Μια ενδεχόμενη μεταβολή στις σχέσεις των δύο πλευρών θα «ανακατέψει την τράπουλα» στο τηλεοπτικό τοπίο, με το Open να χάνει το μεγαλύτερο μέρος του ψυχαγωγικού του προγράμματος και κάποια άλλα κανάλια να επωφελούνται. Όπως αναφέρει η ίδια η Barking Well στο site της έχει την ευθύνη της παραγωγής του «Just The 2 Of Us», «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, του «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου, του «Style Me Up» της Μαρίας Μπακοδήμου, των «Γλυκών Αλχημειών» του Στέλιου Παρλιάρου κ.ά. Ανάμεσά τους βρίσκονται εκπομπές που φέρνουν μεγάλα νούμερα στο κανάλι, όπως τα δύο «πρωινάδικα» και το «J2US». Ήδη, πάντως, κάποια από τα project της προβάλλονται από το Mega και τον Alpha.