Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην «Αόρατη Πόλη»

Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην «Αόρατη Πόλη»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (03/06/2021).

03 Ιουνίου 2021

Με αφορμή τον «μήνα του Χρώματος και της Υπερηφάνειας», όπως έχει ανακηρυχθεί ο Ιούνιος από την διεθνή LGBTQ+ κοινότητα, η εκπομπή έρευνας του Kontra είναι αφιερωμένη στη διαφορετικότητα, την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα. Gay, λεσβίες, bisexuals, transgender, queer και intersex άτομα μιλούν στους Φοίβο Κλαυδιανό, Κυριάκο Δημάγγελο και Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο για τον ρατσισμό που έχουν βιώσει, την ομοφοβία, τον σεξισμό, την καθημερινότητά τους, τις εργασιακές τους σχέσεις, τους αγώνες τους για ίση αντιμετώπιση, τις διεκδικήσεις τους και το πως οραματίζονται το μέλλον και την κοινωνία.

-------------------------

Με μουσικό πάρτι και παιχνίδια κλείνει τη σεζόν το «The 2Night Show».

Ένα εντελώς διαφορετικό επεισόδιο από τα συνηθισμένα, θα είναι το τελευταίο (για φέτος) για το talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απόψε στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Στο πλατό της εκπομπής θα τραγουδήσει ο Γιώργος Λιβάνης με την ορχήστρα του και τις «Σφήκες», ενώ οι Κατερίνα Ζαρίφη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ματίνα Νικολάου, Νικόλας Ράπτης, Νίκος Γιαννουλίδης και Παναγής Τζωρτζάτος, μαζί με τον τραγουδιστή και τον παρουσιαστή της εκπομπής, θα παίξουν τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού «Μάντεψέ το!».

-------------------------

Στον «Δρόμο προς το Euro» ο ΑΝΤ1 με τον Τραϊανό Δέλλα.

Μία εβδομάδα περίπου πριν τη σέντρα στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της Ευρώπης, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Γιώργος Λιώρης φιλοξενούν -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή τους, το ερχόμενο Σάββατο στις 13.45, έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Εθνικής στο Euro 2004. Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης και προπονητή του Παναιτωλικού, Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα μιλήσει για το επετειακό Euro και τους αστέρες της διοργάνωσης. Την επόμενη ημέρα, στην ίδια ώρα, θα παρουσιαστούν οι νέες εκπομπές του ΑΝΤ1 που θα καλύψουν την αγωνιστική δράση στο Euro.

-------------------------

Η ΕΡΤ στα γήπεδα του Roland Garros.

Μέχρι και την άλλη Κυριακή 13/06, η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει ζωντανά τους αγώνες μιας από τις κορυφαίες διοργανώσεις του διεθνούς τένις, στην οποία συμμετέχουν η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Η ΕΡΤ3 θα συνδέεται με τα γήπεδα του Roland Garros καθημερινά στις 20.00, για τους σημαντικότερους αγώνες του, με εξαίρεση τις αναμετρήσεις των δύο Ελλήνων αθλητών που θα μεταδίδονται απευθείας, ανεξάρτητα από την ώρα έναρξης και διάρκειάς τους. Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση θα είναι διαθέσιμη μέσα από τα κανάλια ΕΡΤ Sports του ERTflix.