Η φετινή άνοδος του «105.5 Στο Κόκκινο»

Η φετινή άνοδος του «105.5 Στο Κόκκινο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η σεζόν κλείνει με τον ραδιοσταθμό να δείχνει πως βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

07 Ιουνίου 2021

Στις τελευταίες ακροαματικότητες (από τις 09/02/2021 έως τις 05/04/2021) ο «105.5 Στο Κόκκινο» έπιασε ένα 2,8%, ένα πολύ καλό ποσοστό, από τα υψηλότερα στην ιστορία του. Μόνο επί δημοψηφίσματος ο ραδιοσταθμός έκανε τέτοια (και λίγο μεγαλύτερα) νούμερα, ποτέ άλλοτε. Σκεφτείτε ότι πέρυσι, αντίστοιχη περίπου περίοδο (από τις 13/01 έως τις 08/03) είχε μόλις 1,8%. Μεγάλη η διαφορά. Ενώ τη σεζόν την ξεκίνησε με 2,4%, τον Σεπτέμβριο.

Βλέπουμε δε, ότι στις τάσεις των τελευταίων εβδομάδων ο σταθμός τσιμπάει κι άλλο οπότε, όπως τον υπολογίζουμε εμείς, στις νέες ακροαματικότητες θα τον δούμε από 3% έως 3,5%. Πιστώνεται η επιτυχία στον διευθυντή του Νίκο Ξυδάκη φυσικά αλλά και στην ομάδα που τον τρέχει.

Ο σταθμός θέλει πολλή δουλειά βέβαια. Εχει κενά και χρειάζεται κάποιες προσθήκες. Απ' έξω. Αλλά η βάση έχει μπει, απαιτούνται απλώς κάποιες αμιγώς ραδιοφωνικές -και όχι πολιτικές- κινήσεις και θα ανέβει κι άλλο. Ως γνωστόν, ένα καλό ραδιόφωνο δεν ενδιαφέρεται για εσωκομματικές ισορροπίες

Καλύτερη ειδησεογραφική εκπομπή για φέτος αυτή του Γιώργου Τραπεζιώτη (6 με 8 το πρωί), καλύτερη εκπομπή λόγου (με το δικό της τρόπο εννοείται) εκείνη της Ευγενίας Λουπάκη με το φανατικό κοινό (1 με 2 το μεσημέρι).