Σε Nova μετονομάζεται η Forthnet, με νέο λογότυπο

Σε Nova μετονομάζεται η Forthnet, με νέο λογότυπο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγές εκ βάθρων στον τηλεπικοινωνιακό κολοσσό.

15 Ιουνίου 2021

Νέα εποχή, από σήμερα, για την Forthnet και τη Nova, με την United Group να πραγματοποιεί τις πρώτες μεγάλες αλλαγές στον όμιλο. Στο εξής και ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών της μητρικής εταιρείας παίρνει το όνομα της Nova, η οποία ανανέωσε ριζικά το λογότυπό της για πρώτη φορά μετά από περίπου 22 χρόνια. Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι η United Group θα επενδύσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ στη Nova μέχρι το τέλος του έτους, τα οποία προστίθενται στα 150 εκατομμύρια που δόθηκαν από τον όμιλο για την οικονομική εξυγίανση των δύο κλάδων της (πρώην, πλέον) Forthnet.

Σε επίπεδο τηλεοπτικών δικαιωμάτων η συνδρομητική πλατφόρμα γνωστοποίησε ότι θα φιλοξενεί στα κανάλια της την Super League, τα προκριματικά των διοργανώσεων της UEFA, την Bundesliga, την La Liga, το Coppa Italia, την Eredivisie, την Pro League και άλλα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, την Euroleague και διοργανώσεις της FIBA στο μπάσκετ, και τα τουρνουά του Wimbledon, του Davis Cup και του ATP Cup στο τένις.

«Εργαζόμαστε σκληρά για να αναπτύξουμε μοναδικά νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες και θα μπορούμε να παρέχουμε στους Έλληνες καταναλωτές κάποια από αυτά αμέσως μετά το καλοκαίρι. Τους επόμενους μήνες θα δείτε σημαντικές αλλαγές αλλά και νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα που έρχονται. Είναι μία κομβική στιγμή για όλους εμάς στη Nova», δήλωσε ο νέος CEO της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, με την CEO του United Group Victoriya Boklag να δηλώνει ότι «αυτή είναι η αρχή μίας δυναμικής νέας εποχής για τη Nova. Χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά καινοτομίας της εταιρείας και μεταμορφώνουμε τη Nova σε έναν ισχυρό ανταγωνιστή στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και media, ενδυναμώνοντάς τη με τη σημαντική εμπειρία μας, την εξειδίκευση και το εκτόπισμά μας».