Η ζωή μετά τη φυλακή στην «Αόρατη Πόλη»

Η ζωή μετά τη φυλακή στην «Αόρατη Πόλη»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (23/06/2021).

23 Ιουνίου 2021

Στην επανένταξη των πρώην φυλακισμένων στην κοινωνία επικεντρώνεται η εκπομπή έρευνας του Kontra, την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα. Σε πρώτο πλάνο μπαίνουν άνθρωποι που ήταν ή είναι ακόμη κρατούμενοι, οι οποίοι μιλούν στους Φοίβο Κλαυδιανό, Κυριάκο Δημάγγελο και Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλο για τις συνθήκες διαβίωσης εντός και εκτός σωφρονιστικών ιδρυμάτων, το αν αυτά δημιουργούν την κουλτούρα της επανένταξης, το αν υπάρχουν επαρκείς δομές για να απευθυνθούν οι αποφυλακισμένοι, τα συναισθήματά τους όταν βγήκαν εκτός φυλακής κ.ά. Στην «Αόρατη Πόλη» μιλούν, επίσης, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, οι πρώην υπουργοί Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου και Αντώνης Ρουπακιώτης, ο διευθυντής του σχολείου των Φυλακών Αυλώνα Πέτρος Δαμιανός και ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης.

-------------------------

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά την «Γκρανμάδερ».

Τον δημοσιογράφο και πρώην πρόεδρο του «Ποταμιού» φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, αύριο στις 23.00 στο Open. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει για την εμπλοκή του με την πολιτική, την επιστροφή του στην τηλεόραση με την επαναφορά των «Πρωταγωνιστών», το νέο του εγχείρημα στον χώρο των podcasts, το pod.gr, την ενασχόλησή του με την εστίαση, τα παιδικά του χρόνια, τους εμβολιασμούς, τα social media κ.ά.

-------------------------

Ο Jan Garbarek στο Kosmos 93.6, πριν την εμφάνισή του στο Ηρώδειο.

Ο κορυφαίος Νορβηγός σαξοφωνίστας και συνθέτης θα δώσει συνέντευξη στο «εναλλακτικό» δημόσιο ραδιόφωνο και τον Γιάννη Δημητριάδη, με αφορμή τη συναυλία του στο Ηρώδειο για το Φεστιβάλ Αθηνών, το Σάββατο 3 Ιουλίου. Ο Jan Garbarek θα μιλήσει στο Kosmos 93.6 για την τζαζ, την Ευρώπη, την ελευθερία, την εταιρεία ECM και (φυσικά) για το live του στην Αθήνα με το κουαρτέτο του. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο στις 19.00, στην εκπομπή της Κλαούντιας Μάτολα.