Ήθελα το τέρας να καταλάβει αμέσως κάτι δεν πάει καλά όταν έφτανε σπίτι

Ήθελα το τέρας να καταλάβει αμέσως κάτι δεν πάει καλά όταν έφτανε σπίτι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο εβδομάδες αφού παντρεύτηκα με χτύπησε πρώτη φορά.

29 Ιουνίου 2021

 

Της @DuDeDaKoS (από το Twitter)

Δύο χρόνια μετά με έσερνε σχεδόν αναίσθητη από τα μαλλιά μου στο πάτωμα και είχα ραγισμένες μύες στο πόδι από κλοτσιές του. Όλο το ενδιάμεσο έναν εφιάλτη με πολύ πόνο κυριολεκτικά και ψυχικά.

Είχα σχέδιο να φύγω. Εκείνο το πρωί είχα κλείσει σπίτι. Δεν ήταν εύκολο. Ο φόβος τεράστιος μην καταλάβει τίποτα. Έφευγε νύχτα βάρδια. Με φίλησε! Του είπα καληνύχτα γιατί «νύσταζα» και θα τον έβλεπα το πρωί όταν σχόλαγε!

Ξάπλωσα πριν κλείσει την πόρτα. Με είδε ξαπλωμένη με πιτζάμες. Έφυγε! Πρώτη φάση κομπλέ! Περίμενα 30 λεπτά να περάσει μην ξέχασε κάτι σπίτι και γυρίσει. Άρχισε βάρδια. Σηκώθηκα. Μάζεψα βαλίτσες. Ετρεμα συνέχεια. Φοβερό φόβο ένιωσα. Τρομερό άγχος. Αναγούλα από πίεση. Πονοκέφαλο!

Πήγα και ήρθα από καινούργιο σπίτι 7 φορές εκείνη τη νύχτα. Την όγδοη φορά θα ήταν τελευταία στο σπίτι του πόνου. Πήρα όσα μπορούσα. Πήρα ότι μπορούσα να κουβαλήσω μόνη μου. Βαριά όλα από φόβο και ελαφρά όλα από αδρεναλίνη. Αυτό ήταν. Ότι έμεινε τώρα δεν μπορώ να πάρω.

Είχα μισή ώρα να έρθει. Πήρα το σκυλάκι μου. Τον άφησα για τέλος γιατί δεν μπορούσα να τον αφήσω μόνο στο καινούργιο σπίτι. Δεν ήθελα να φοβάται πιο πολύ. Μικρόσωμο. Έτρεμε κ αυτός. Σαν να ήξερε κινδυνεύουμε αν δεν κάνω γρήγορα τώρα. Λουράκι και πάμε Dude!

Έφυγα. Ούτε την πόρτα δεν έκλεισα. Ήθελα το τέρας να καταλάβει αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά όταν έφτανε σπίτι. 7:02 μπήκα στο σπίτι ΜΟΥ. Έκατσα πάνω στην βαλίτσα μου στη μέση του σαλονιού. Δεν είχα έπιπλα. Μόνο πράγματα που μπορούσα κ κουβάλησα. Μεγάλη ανάσα. GPS off.

Τα ΚΑΤΆΦΕΡΑ! Κλάμα πολύ. Από ανακούφιση. Το σχέδιο μου δούλεψε. Ηρεμία νιώθω. Τρέμουλο δεν σταματάει αλλά νιώθω τόσο ήρεμη και τόσο δυνατή και τόση ασφάλεια. Εγώ και ο Dude μου. Safe. Alive and safe! 7μιση περίπου άρχισαν τα πρώτα τηλέφωνα. Μετά απειλές σε μήνυμα. Μετά συγνώμες.

Έκλεισα το τηλέφωνο κάπου 8 κοντά και δεν ενεργοποίησα το νούμερο αυτό ξανά. Κοιμήθηκα πάνω στην βαλίτσα για πάρα πολλές νύχτες μέχρι να πάρω κρεβάτι. Κάθε βράδυ στη βαλίτσα ήταν μαγικό γιατί δεν πόναγε πουθενά πλέον και δεν με ένοιαζε που ήταν άβολα. Ήτανε μαγικό ασφαλές ύπνο!