Εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, και η απάντηση του καναλιού

Εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, και η απάντηση του καναλιού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (02/07/2021).

02 Ιουλίου 2021

Τέλος, και μάλιστα επεισοδιακό, φαίνεται πως λαμβάνει η συνεργασία της δημοφιλούς παρουσιάστριας με το «ανοιχτό κανάλι». Λίγες μόνο ώρες μετά τους «πανηγυρισμούς» του για τις επιδόσεις του «Ευτυχείτε», το Open στρέφεται πλέον εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου μετά από εξώδικο που απέστειλε η ίδια στο κανάλι. Το Open με τη σειρά του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές». Το «Ευτυχείτε», θυμίζουμε, παράγεται από την Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι αποχωρεί από το Open.

-------------------------

«Ανεβάζουν στροφές» τα δελτία ειδήσεων του Mega.

Τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα από τους πίνακες τηλεθέασης, έλαβαν οι ιθύνοντες του ενημερωτικού τομέα του «μεγάλου καναλιού», για πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία του. Σε σχέση με τον Μάιο, τα δελτία ειδήσεων του Mega παρουσίασαν άνοδο 36,5% στο «δυναμικό κοινό» και 25,5% στο σύνολο, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. Σε επίπεδο μέσων όρων το βραδινό δελτίο με τη Ράνια Τζίμα (Δευτέρα-Πέμπτη) και την Κατερίνα Παναγοπούλου (Παρασκευή-Κυριακή) σημείωσε 8,6% στο 18-54 και 6,9% στο σύνολο, ενώ το μεσημεριανό με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου (Δευτέρα-Παρασκευή) και τη Μαριλένα Γεραντώνη (Σαββατοκύριακο) είχε αντίστοιχα 9,7% και 7,6%, με άνοδο 22,8% στο «δυναμικό κοινό» συγκριτικά με τον Μάιο.

-------------------------

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Σασμού» στον Alpha.

Στον αέρα είναι το πρώτο breaker για τη νέα δραματική σειρά του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν. Ο «Σασμός», μια παραγωγή που στηρίζεται στην Κρητική παράδοση και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, μεταφέρεται και στην μικρή οθόνη σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου. «Στο επίκεντρο του «Σασμού» δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, σε χρόνο σημερινό και τόπο την Κρήτη. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. [...] Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους», αναφέρει ο Alpha στο σχετικό του δελτίο τύπου για την πλοκή της σειράς.