Κυριακή με τελικούς ποδοσφαίρου σε ΑΝΤ1 και Open

Κυριακή με τελικούς ποδοσφαίρου σε ΑΝΤ1 και Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα σε μια ημέρα θα αναδειχθούν οι νέοι τροπαιούχοι του Copa America και του Euro.

09 Ιουλίου 2021

Αφιερωμένη στους ποδοσφαιρόφιλους είναι η ερχόμενη Κυριακή, καθώς σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών θα λάβουν χώρα οι δύο τελικοί -που θα μεταδοθούν ζωντανά από την ελληνική τηλεόραση- των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης.

Η αρχή θα γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες, και συγκεκριμένα στις 3 τα ξημερώματα, οπότε και θα γίνει ο τελικός του Copa America ανάμεσα σε δύο υπερδυνάμεις του Λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Τη μεγάλη αναμέτρηση θα μεταδώσει ζωντανά το Open σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Και η συνέχεια θα δοθεί 19 ώρες αργότερα, στις 10 το βράδυ, με τον ενδιαφέροντα τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία, που θα μεταδώσει ζωντανά ο ΑΝΤ1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Αντώνη Καρπετόπουλου. Πριν τη σέντρα, στις 20.10, θα προβληθεί το τελευταίο «Παίξτε Μπάλα» με τους Σταύρο Σβήγκο, Γιώργο Λέντζα, Νικόλα Ράπτη, Χάρη Νταρζάνο και Μπάμπη Μπατμανίδη να παρουσιάζουν ένα best of της φετινής διοργάνωσης, και στις 21.00 το «Euroshow» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη να ακολουθεί σε ρόλο pre game show.