Το ελληνικό ΟΚ! απέκτησε ηλεκτρονική έκδοση

Το ελληνικό ΟΚ! απέκτησε ηλεκτρονική έκδοση
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ένα ακόμη site στη διαδικτυακή αγορά ο όμιλος του Νίκου Κοκλώνη.

21 Ιουλίου 2021

Έχοντας ήδη το znews.gr, που ασχολείται με την showbiz και την τηλεόραση, η Barking Well Media που, πλέον, εδρεύει στις παλιές εγκαταστάσεις του Alpha στην Κάντζα, προχώρησε στην δημιουργία ενός ακόμη portal με παρεμφερή θεματολογία. Εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στον αέρα το okmag.gr, η ηλεκτρονική έκδοση του ΟΚ! το οποίο ο Νίκος Κοκλώνης απέκτησε στις αρχές του 2021. Όπως είναι φυσικό η θεματολογία του θα είναι ίδια με του περιοδικού, δηλαδή με αποκλειστικότητες από τον χώρο της showbiz, συνεντεύξεις από celebrities, τα τελευταία trends της μόδας κ.ά.

Στη διεύθυνση σύνταξης του okmag.gr βρίσκεται ο Νίκος Γεωργιάδης, όπως και στην έντυπη έκδοση, και στην αρχισυνταξία η Άρτεμις Θύμιου, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα του νεοσύστατου portal αποτελείται από τους Γιώργο Μπέζα, Χρήστο Λυσσέα, Νατάσα Στρόβιλα και Μαρία Παπαθανασίου. Σε δήλωσή του, με αφορμή το λανσάρισμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του ΟΚ!, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο βασικός πυλώνας του ομίλου του είναι οι επενδύσεις στα ψηφιακά ΜΜΕ:

«Μετά από ένα πολύ δυναμικό relaunch τον περασμένο Δεκέμβριο, το ΟΚ! αποκτά τώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και online παρουσία με το OKMAG.GR. Οι επενδύσεις σε ψηφιακά μέσα αποτελούν βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής στρατηγικής μας και θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε σε αυτόν τον τομέα, μέσα από καινοτόμες δραστηριότητες. Το 2021 παρά τις αντιξοότητες, ήταν μία πολύ δημιουργική χρονιά, δουλέψαμε σκληρά, επενδύοντας στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου για τη Τηλεόραση, τον έντυπο τύπο αλλά και το Διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά στην ελληνική αγορά».