«Με θλίβει το γεγονός ότι κάποιοι ξύπνησαν να δουν Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια»

«Με θλίβει το γεγονός ότι κάποιοι ξύπνησαν να δουν Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρώτη αντίδραση του Έλληνα Ολυμπιονίκη για το «κόψιμό» του από τη ζωντανή μετάδοση της ΕΡΤ.

24 Ιουλίου 2021

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε θέση για τον σάλο που έχει ξεσπάσει, για το γεγονός ότι η προσπάθειά του στα προκριματικά των κρίκων δεν έπαιξε ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση, παρά μόνο αρκετές ώρες αργότερα σε μαγνητοσκόπηση. Ο ίδιος δήλωσε στο site της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ότι είναι απογοητευμένος και νιώθει θλίψη για το περιστατικό, κάνοντας λόγο για δυσμενή αντιμετώπιση του αθλήματός του σε σύγκριση με άλλα όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ίδια η ΕΟΕ, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για το συμβάν:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων».