Ψηλά σε τηλεθέαση και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι

Ψηλά σε τηλεθέαση και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (29/07/2021).

29 Ιουλίου 2021

Συνεχίζουν να φέρνουν μεγάλα νούμερα στο Mega οι ευρωπαϊκοί αγώνες των «ερυθρόλευκων». Η δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι στο Αζερμπαϊτζάν, χθες στις 20.00, συγκέντρωσε μέσο όρο 26,7% στο σύνολο και 23,6% στο 18-54, φτάνοντας σε επί μέρους κοινά το 49%, όντας το δημοφιλέστερο πρόγραμμα στη ζώνη προβολής του. Σε επίπεδο τηλεθεατών ο αγώνας κυμάνθηκε στους 738.000, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε στους 817.467. Σε μέση κάλυψη ξεπέρασε τους 1.155.346 τηλεθεατές, και στο δεύτερο ημίχρονο τους 1.262.057 τηλεθεατές.

-------------------------

Το γαλλικό Super Cup και το gala της La Liga έρχονται στη Nova.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουν σιγά σιγά τα κανάλια NovaSports, με την έλευση του Αυγούστου που σηματοδοτεί την επανέναρξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Τα «προεόρτια» της νέας σεζόν της γαλλικής Ligue 1, που ξεκινά στις 6 Αυγούστου, ξεκινούν με το τοπικό Super Cup ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Λιλ και την κυπελλούχο Παρί Σεν Ζερμέν, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ την ερχόμενη Κυριακή στις 21.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports 1 HD. Δύο ημέρες πριν, αύριο Παρασκευή στις 21.30 και μέσα από το ίδιο κανάλι, θα προβληθεί το gala της ισπανικής La Liga όπου θα βραβευθούν οι κορυφαίοι παίκτες της περασμένης σεζόν.

-------------------------

Βραδιά με μουσικές από το φεστιβάλ Proms στο Τρίτο Πρόγραμμα 90.9.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, το δημοφιλές μουσικό event επιστρέφει και το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά την έναρξη των συναυλιών του. Αύριο στις 21.30 το Τρίτο Πρόγραμμα 90.9 θα συνδεθει με το Royal Albert Hall για το φεστιβάλ Proms, με την Αλεξάνδρα Γιαλίνη να βρίσκεται στην επιμέλεια και την παρουσίαση της μετάδοσης. Εκεί θα συμμετάσχουν η φινλανδή μαέστρος Dalia Stasevska, διευθύνοντας τους BBC Singers, ο οργανίστας και μαέστρος Daniel Hyde, και η συμφωνική ορχήστρα του BBC, με έργα των Ralph Vaughan Williams, Francis Poulenc, Sir James MacMillan και Jean Sibelius.