Με ανανεωμένη εικόνα υποδέχονται τη νέα σεζόν τα κανάλια NovaSports

Με ανανεωμένη εικόνα υποδέχονται τη νέα σεζόν τα κανάλια NovaSports
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, στα αθλητικά προγράμματα της Nova.

30 Ιουλίου 2021

Το πρώτο δείγμα γραφής της επί της οθόνης, θα δείξει πολύ σύντομα η νέα εποχή της συνδρομητικής πλατφόρμας, υπό τη σκέπη της United Group. Από τις 12 Αυγούστου τα υπάρχοντα κανάλια NovaSports και τα τρία που θα προστεθούν, θα εκπέμπουν με αναμεωμένη εικόνα, και ορισμένα εξ αυτών (και) με διαφορετικό χαρακτήρα και όνομα. Τα λογότυπά τους θα είναι προσαρμοσμένα στο νέο σήμα της Nova, το οποίο έχει ήδη αποκαλυφθεί εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ως προς τον χαρακτήρα τους, το NovaSports 1, το NovaSports 2 και το NovaSports 3 θα επικεντρώνονται στο ποδόσφαιρο, φιλοξενώντας το καθένα τις αναμετρήσεις της ισπανικής La Liga, της γαλλικής Ligue 1 και της γερμανικής Bundesliga αντίστοιχα. Μαζί με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που έχει εξασφαλίσει η Nova. Τα NovaSports 4 και NovaSports 5 θα μεταδίδουν αγώνες μπάσκετ, όπως της Euroleague, του Eurocup, της ιταλικής Lega Serie A και των διοργανώσεων της FIBA. Το NovaSports 6 θα αναλάβει τα υπόλοιπα αθλήματα όπως το τένις (Wimbledon, ATP Cup, Davis Cup κ.ά.), το βόλεϊ (FIVB World Championship), τα μηχανοκίνητα (DTM), το γκολφ, την πυγμαχία, το ΜΜΑ κ.ά.

Επιπλέον θα υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα κανάλια. Το NovaSports Prime θα αναλάβει την Super League 1 και τα καλύτερα ματς από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις, ενώ εκεί θα «μετακομίσει» και η ιστορική αθλητική εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών». Το NovaSports Start θα προβάλλει επιλεγμένους ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μαζί με ντοκιμαντέρ και αφιερώματα από το αρχείο της Nova. Και τέλος το ειδησεογραφικό NovaSports 24 μετονομάζεται σε NovaSports News, με ανανεωμένο περιεχόμενο και διατηρώντας τα highlights.