Για όσους λένε πως δεν είναι δημοσιογραφία το να κλαις και το να απλώνεις μάνικα

Για όσους λένε πως δεν είναι δημοσιογραφία το να κλαις και το να απλώνεις μάνικα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι ρεπόρτερ του Open αντιδρούν.

11 Αυγούστου 2021

Και αντιδρούν σε όσους, λίγους είναι η αλήθεια, τους κατηγόρησαν επειδή έβγαλαν συναίσθημα κατά τη διάρκεια των ρεπορτάζ τους στην Εύβοια. 

«Για όσους λένε πως δεν είναι δημοσιογραφία το να κλαις και το να απλώνεις μάνικα: Δε μας απασχολεί - κρατήστε το για τον εαυτό σας. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι με τη δίκη σας έννοια. Σε αυτά τα χωριά μας δώσανε να πιούμε νερό» λέει ο Γιάννης Ζιάκας.

 

 

Ενώ η Ευλαμπία Ρέβη που έβαλε τα κλάματα μαζί με εκείνον τον κύριο που προστάτευε το σπίτι του στην Εύβοια, γράφει: «Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι». 

 

 

Ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο βασικός παρουσιαστής του Open δηλώνει τυχερός: «τυχερός να είμαι ανάμεσα σε τόσο άξιους συναδέλφους και να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε απλά  τη δουλειά μας». 

 

Ο Γιάννης Ζιάκας δείχνει στην παρακάτω φωτογραφία και το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν: «Για πάνω από μια εβδομάδα αυτό ήταν το σπίτι μας και ο τρόπος διαφυγής μας μέσα από τις φλόγες.. μακάρι να μπορούσα να πω ότι κοιμηθήκαμε και εδώ - αλλά δεν κοιμηθήκαμε καθόλου.. ελπίζω να είχε κάποιο νόημα».