Πέτα ψηλά Χριστίνα Βίδου

Πέτα ψηλά Χριστίνα Βίδου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σήμερα από το πρωί είμαι φορτισμένος.

31 Αυγούστου 2021

Του Δημήτρη Γιαγτζόγλου

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος. Σαν να είναι και δικός μου. Σε γνώρισα όταν ήσουν 19 - 20! Κοριτσάκι. Ψηλό πάντα! Έκανα παραγωγή στον Άρη και σε είχα ξεχωρίσει πρώτα από όλα για την θέλησή σου. Και εννοείται για τη μοναδική φωνή. Σου έδινα θέματα για το magazino που έκανε ο Άρης στις 12 το μεσημέρι. Δεν θα πω για το σαρδάμ που είχες κάνει σε ένα ρεπορτάζ με πλημμύρες!

Πέρασαν τα χρόνια. Και κάποια στιγμή ήρθε η εκπομπή μας. Ζωή.gr. Όταν τελείωσε η πρώτη μας εβδομάδα θυμάσαι τον απίστευτο καυγά που είχαμε ρίξει. Παρασκευή ήταν. Την Δευτέρα ήταν σαν να είχαμε πει τα πάντα χωρίς να έχουμε πει τίποτα και αρχίσαμε ένα υπέροχο ταξίδι. Κοίτα. Ακόμη μου λένε για την εκπομπή μας. Τόσα χρόνια μετά. Φαντάσου ότι εγώ έχω φύγει εδώ και 9 χρόνια. Πέρασαν τόσα. Συνεντεύξεις. Τόσοι εκπληκτικοί καλεσμένοι στο studio. Τόσα ένθετα. Κάθε μέρα και άλλα.

Μια εκπομπή δουλεμένη με κέφι και όρεξη. Λες και δεν δουλεύαμε. Λες και παίζαμε σαν παιδιά το αγαπημένο τους παιγνίδι. Το καλύτερό μου. Όταν με έπιανε νευρικό γέλιο έφευγα από το studio και έβγαζες το φίδι από την τρύπα μόνη. Και εγώ από έξω να κλαίω από τα γέλια. Κάποια στιγμή κάναμε και μια τηλεοπτική εκπομπή μαζί. Ήρθε και η ώρα της φωτογράφισης. Αλλά μου έριχνες κάτι κεφάλια. Και η φωτογράφος είχε την ιδέα να ανέβω σε δύο τόμους. Νομίζω Χρυσοί Οδηγοί ήταν. Και ξαφνικά να σου ο Δημήτρης ένα μπόι με τη Χριστίνα.

Άσε το πειραματόζωο που είχα γίνει. Κάθε πείραμα της κουζίνας σου από το στομάχι μου! Ποιες παρενέργειες εμβολίου! Θυμάσαι μια υπέροχη βόλτα στο Σούνιο με μπύρες. Ήρθα και σε πήρα από τη Γλυφάδα. Γελούσα. Σαν κάτι οικογένειες στην Αμερική στον κήπο. Και η Ελένη με το χαμόγελό της. Να θυμάσαι κάτι και θα το δεις στην πράξη. Περάσαμε το καλύτερο σχολείο εκεί. Αυτό είναι η μεγάλη μας παρακαταθήκη. Και θα το δεις με τον καλύτερο τρόπο μπροστά σου. Πέτα ψηλά...